Kenya again! :D (Dinasyd)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Kenya again! :D

Ikke lenge igjen til sommeren nå! Er superpositiv om dagen, ikke så rart med tanke på at været er på min side. Sol og varmegrader- kan ikke bli bedre, med tanke på at vi er midt februar!

Fikk telefon i går morges, med beskjed om at det blir Kenya tur i påskeferien, Jippi! Så nå blir det ned å hilse på Timon og Pumba igjen.. Selv om det blir fravær på skolen, er jeg veldig enig med meg selv at det er verdt det. Lange dager på stranden, og morsomme dager med Pernille, gleder meg! Blir også veldig greit å reise på tur med familien igjen.


 

Så en veldig spesiell film i går; «Vicky, Christina, Barcelona», selv om filmen ikke var helt min stil, ble jeg helt forelsket i Barcelona! Vet hvor min neste byferie skal være ihvertfall! Gamle bygater med koselige cafeer, mange butikker, nye utesteder, og tidenes fotballby!

Fant en artikkel i Det Nye om akkurat denne byen, og den blir anbefalt på det sterkeste, så nå blir det å overtale Camilla til å glemme Paris, og få henne med til Barcelona i stedet... Må bare komme meg hjem til Norge å finne en jobb først, heh...

 

 

Barcelona - byen som aldri sover! 
  • Skriv en ny kommentar

    hits