Calanto- stå opp! (Dinasyd) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Calanto- stå opp!

Pang start på dagen! Stalltjänst kl 7, før jeg hadde 5 min på meg till å kjøre å sette ut Calanto i hage, før jeg skulle ha lektion i företagsekonomi. Eneste problemet var at Calanto ikke hadde noen planer om å stå opp i dag, så jeg fikk skifte dekken på han mens han lå nede, lat hest! La oss bare si at jeg var ikke helt i tid till den lektionen....

Nå har det vært foredrag hele formiddagen, og om noen timer starter kjøret med Volkswagen stevnet som går hele helgen. Jeg har forstatt noen skilt som skal opp, lister som skal sjekkes, og få funksjonerene på rett plass før kl 3, i tillegg vil Calanto gjerne ha boksen møkket og föret fixet før han kommer inn igjen i ettermiddag- puha!

Heldig for meg elsker jeg det her kjøret! Supergøy da det skjer noe hele dagen, og att det skjer noe nytt. I tillegg er det utrolig lærerikt og styre sånn som vi gjør under stevnet i år. Bare det å lære hvordan man arrangerer store stevner, ta lederrollen og få nok folk til de ulike postene er kjempegøy, men også utrolig vanskelig å få alt til å gå opp. Så nå gjenstår det bare å se om arbeidet vi har gjort har vært grundig nok, og at alle 206 hester som kommer hit får en boks med navnet sitt på! :)

 

 

 


Finnes ingen bedre enn han her!


 

Ciao fra oss!
  • Skriv en ny kommentar