Nå går flyttelasset til Bulgaria! (Dinasyd) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Nå går flyttelasset til Bulgaria!

Ja, du leste riktig... Jeg skal ut i praksis neste uke, kunne dra hvor vi ville i Europa, og glad i varmen som jeg er tenkte jeg att Bulgaria, det er ett fint og varmt sted! Tror jeg skal ta opp geografi igjen.

Så på mandag reiser jeg og baggene mine till Sofia, hvor jeg blir hentet av de jeg skal i praksis hos. Stallen jeg skal jobbe er en sprangstall som ligger i Stara Zagora. Reisenervene er på plass, og jeg har gått maange runder med meg selv for å ikke få fullstendig panikk...

 


(Bilde fra google maps)
 

Calanto flyttet hjem til jul, så han nyter og stå på en stor og varm stall igjen, hvor mamma og Pernille gjør alt de kan for han, bortskjemte lille hesten. Så de tre seneste ukene har jeg vært på Flyinge, uten egen hest. Uvant følelse, etter nesten 12 år med daglig hesteansvar..
Etter jul ble det også lite hasteflytting fra stugan jeg bodde i. Den viste seg å være full av svartmugg, så mamma har nå fått den fantastiske jobben med å prøve å redde klær og møbler. Har derfor bodd på ett leilighetshotell i Lund i 2 uker, og stortrives i byen her!

Det ene hjørnet på soverommet... Så her så det ut i alle hjørner og bak møbler..

 

Har hatt mange fine dager med fantastiske mennesker de siste to ukene, og har virkelig fått testet studentlivet med alt hva det innebærer. Eksamensplugg til langt på natt og vinkvelder med bra venninner!

 

            

 

Jeg tar med meg både mac'en og bloggen til Bulgaria! Ettersom jeg er så dårlig på huske og skrive her må noen veldig gjerne minne meg på det, om ikke er jeg veldig aktiv på snapchat, så følg meg gjerne der: dpauline :)Siste hilsen fra denne gang fra Nintendos! Han var ikke helt fornøyd med klippen, så tror han er glad han slipper å se meg de neste 8 ukene:D

 

Ciao!
 
  • Skriv en ny kommentar