Bulgaria! (Dinasyd) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bulgaria!

Vet ikke helt hvor jeg skal starte, det er såå mange nye inntrykk! Jeg har jo hatt en tanke om hvordan Bulgaria er, men det er helt annerledes enn hva jeg trodde..

Turen ned gikk veldig bra, startet halv 3 på natten, landet i Sofia rundt 1.. Etter det var det bare å lete etter en liten mann i 35 årene som skulle kjøre meg til bussen.. I halvveis panikk med altfor mye bagasje fant jeg han etter 30 min- takk og lov for det, for her snakker ingen engelsk :o

En 3 timers busstur med bare bulgarere var interessant, i tillegg til den meteren med snø som ligger overalt! Når vi ankom Stara Zagora sto Amanda og hennes to barn og ventet på meg :)

Etter en kjapp runde i stallen og en kjapp dusj var det ut å spise middag med flere fra stallen- selv om jeg nesten sovna i salaten!

Bussbilletten

Første dagen i dag har vært bra! Jeg går rundt som en forvirra nordmann og vet ikke riktig hva, hvor eller hvem.. Har helt glemt å ta bilder i dag (forutom det under), og har så mange nye intryck at jeg ikke har klart å sortere dem enda... Skal prøve å ta flere bilder i morgen og skrive mer om stedet her da!

Ciao fra en språkforvirra Dina


  • 24.01.2017 kl.22:20
    Bulgaria er fint, og ikke minst billig :D
    24.01.2017 kl.22:54
    Kos deg :D


    Skriv en ny kommentar