Stara Zagora og nye utfordringer (Dinasyd)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Stara Zagora og nye utfordringer

Jeg har flera ganger tenkt att NÅ skal jeg begynne å trene igjen! Det holder 1 gang, så er jeg lei... Så nå har jeg bestilt og betalt for 10 PT timer, så nå må jeg faktisk, uansett hvordan det kjennes..

Skal sies at første gangen jeg var der med Amanda i går var veldig bra, så jeg gleder meg til å fortsette i morgen!

Jeg liker utfordringer, så nå skal jeg utfordre meg selv når det kommer til trening, og gjøre det beste jeg kan de neste ukene her!

Hjemme i Sverige er jeg veldig dårlig på å lage mat med mye grønnsaker, blir fort samme smak på alt.. Her i Bulgaria derimot har grønnsakene er mye bedre og ferskere smak, så om dagen har jeg helt hekta på smoothier- grønnsaker blandet med vann:D

I dag har jeg vært ledig, så har sovet lenge og hatt en veldig lat morgen.. Senere på dagen ble det lunsj med Amanda og ett av hennes barn, før vi gikk en runde i byen her. Jeg glaner fortsatt som en gal på alt, og vil helst ikke gå glipp av noen ting! Utrolig mange små butikker med alt mulig i, boder med forskjellige greier og ulik mat, såå gøy å se seg rundt!

Ettermiddagen lekte vi med Amandas to barn hjemme hos de, og jeg fikk bekreftet en gang for alle att jeg ikke er noen kunstner, spiker mennesker og firkanta biler var det beste jeg fikk til...

Storkoser meg fortsatt med hestene her, selv om katten prøver å konkurrere om oppmerksomheten, lille vampyren..

Hestene her er alle fantastiske, selv om Emili for tiden er den store favoritten. Hun har hatt en lengre hvile periode, og jeg er heldig som får sette igang henne igjen! Stoor personlighet og enda større sjarm, så man må bare like denne hesten :D

Fortsatt en del snø, men varmere vær og enda varmere sol, så satser på att våren er rett rundt hjørnet

Ciao!


 • 07.02.2017 kl.14:27
  Åssen smaker smoothiene når du bare blander med vann? :) Har ikke fått helt dreisen på grønnsakssmoothie, i hvert fall ikke så de smaker godt. Beste jeg kan få til er ved å blande inn litt frukt i tillegg :)
  07.02.2017 kl.17:18
  Iselin Renée: jeg synes de er helt ok med bare vann, men om du blander inn 1/4 eple blir det litt søtere smak :) ellers bruker jeg en del ingefær i, som også setter mye smak :)


  Skriv en ny kommentar

  hits