En uke igjen med Bulgaria (Dinasyd)
Forside Add meg Om meg Kontakt

En uke igjen med Bulgaria

God morgen! I dag er det bare en uke igjen til jeg sitter på flyet tilbake til Norge.. Er ikke helt klar for at disse ukene skal ta slutt helt enda..

Hestene er supre om dagen, selv om jeg og Briliant er litt uenige om hvor mye vi skal jobbe om dagen. Han synes det er en super idé og trave litt i sitt eget tempo, samtidig som han kan titte litt på det de andre holder på med, Brilifjanten....

Emili har jeg endelig begynt å forstå litt mer, og hun har blitt mer kjent med meg, etter god hjelp fra Ivo! I går fikk vi ri en cavaletti før vi red ned på en linje med to bommer. Fikk variere på 4-5 galoppsprang. Jeg fatter ikke hvordan det kan være såå vanskelige og treffe rett på en bom og sitte i balanse? Emili er en litt hetere type, og en litt ny type for meg, så alt jeg gjør med min kropp svarer hun på. Veldig lærerikt og få ri henne, og jeg er veldig glad for erfaringen jeg får.

I dag er jeg klar for en ny dag med superdyra, og skal avslutte kvelden med tabata! Gleder meg :D

Håper alle får en super torsdag!

Ciao


 • 16.03.2017 kl.09:02
  Fytti katta så missunnelig jeg er på deg som holder på med denne utdanningen! Besøkte Flyinge en gang, og det var helt magisk. Bulgaria virker også utrolig spennedne, men også utfordrende. Men man blir jo ikke best uten utfordringer. :) Syns du er utrolig flink og har ståpåvilje! Lykke til videre. :)
  05.04.2017 kl.23:58
  Lisa Malene: Kan virkelig anbefale denne utdanningen, har vært de beste årene i mitt liv så langt! Flyinge er helt fantastisk, både stedet, menneskene her og ikke minst hestene..
  Tusen takk! :)
  07.04.2017 kl.15:16
  Så kult å høre!! Blir bare "litt" frista kan man si! <3


  Skriv en ny kommentar

  hits