Tusen takk for nå, Bulgaria! (Dinasyd) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tusen takk for nå, Bulgaria!

Jeg er tilbake på Flyinge, og godt igang med siste del av hippologen. Har hatt lyst til å blogge lenge, men har ikke riktig klart å sette ord på alle tanker. Den siste uka i Bulgaria bare forsvant, og plutselig satt jeg på flyet på vei hjem igjen. Etter nesten 9 fantastiske uker. 
Jeg er så utrolig takknemlig for ukene jeg fikk tilbringe på Stable Bonev. Jeg har lært så mye om både hester, kulturen og andre mennesker, men viktigst har jeg lært så utrolig mye om meg selv. Jeg har lært at jeg kan gjøre alt, den eneste hindringen sitter i mitt hode. Jeg vet at jeg kan flytte hvor jeg vil i hele verden, uten at det skal være store problemer med det. Jeg har lært at jeg kan være veldig selvstendig og at man ikke trenger å snakke samme språk for å kunne kommunisere med andre mennesker, men også at jeg behøver andre mennesker for att hverdagen skal bli bra. Alt går bare man vil, man må bare se løsningene og ikke problemene. 

Det er først nå som jeg er tilbake på Flyinge at jeg innser hvor mye jeg har lært om hestene. Både i ridningen, håndtering og stallarbeidet. Jeg har fått ett bredere syn på hestholding og har også innsett att  det er mange måter å gjøre en sak på, utan at det ene eller det andre er feil.  I ridningen har jeg fått med enda mer i bagasjen, og jeg vet ikke hvordan men jeg har fått ett helt annet fokus i ridningen, og med det har jeg fått mer troen på meg selv når jeg rir. Jeg tar med meg alt jeg lærte fra Bulgaria og setter det sammen med det jeg lærer her på Flyinge. Lærte også mange øvninger med både bommer på bakken, serier og baner som jeg gleder meg til ta med meg videre! 

 

 

 

Jeg har lært å kjenne nye mennesker, som alle har satt spor i livet mitt, alle på sin måte. I dette har jeg lært mye om trening av meg selv, hekta på tabata, og har også fått opp øynene for hva jeg spiser (takk Amanda;) ). Har aldri lest så mye på emballasjen før som det jeg gjør nå, og er utrolig nok veldig glad for det! Har ingen plan om å bli vegetarianer med det første (jeg elsker å grille), men har lært at jeg behøver ikke proppe kroppen full av kjøtt hele uka. Det finnes såå mye god mat som kan lages med annet enn kjøtt...

 

 

 

 

 

Må også nevnes at jeg aldri har hatt særlig mye med barn og gjøre, så og bli kjent med Amanda og Ivo´s to barn, Eli og Alex har vært en veldig morsom opplevelse, snillere barn skal du lete lenge etter! 

 

 

 

 

Så tuusen takk til alle som har gjort Bulgaria oppholdet til ett minne for livet. Det er dere som lærte meg at ingenting er umulig, bare man vil det nok! 

Nå flyttes fokuset over til mine to nye stjerner, og jeg er klar for 9 uker med mye ridning, stevner og bachelor skrivning!

 

 

Følg meg gjerne videre de siste ukene av hippologen på Flyinge

Ciao!


  • 06.04.2017 kl.14:02
    Så bra Dina 👍 Jeg har sagt det hele tiden.... ingen ting er umulig... bare man vil det sterkt nok 😄😊


    Skriv en ny kommentar