Jenta bak bloggen (Dinasyd)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jenta bak bloggen

Jeg heter Dina Østrem, er fra Fredrikstad, og ble født sommeren 1992. I Fredrikstad levde jeg 18 år med min supre familie og hele dyrehagen. Med mine foreldre og min søster har jeg reist mye rundt i verden, og fått se flere skjulte paradiser! Har i alle år hatt huset fullt av dyr, så er vokst opp med 4 bente pelsdotter i alle farger og fasonger.
 Etter vgs bestemte jeg meg for å ta ett år i Danmark, nærmere bestemt Aalborg, hvor jeg søkte med inn på TA ridelinjen ved Aalborg sportshøjskole. Her hadde jeg ett fantastisk år med min bestevenn og hest Larizma, i tillegg til at jeg møtte mange fantastiske mennesker som jeg er veldig glad for å fortsatt ha i livet mitt. 


 

Etter året i Danmark var planen at jeg skulle studere noe annet enn hest, og bare ha hest som hobby ved siden av skolen. Etter et mislykket forsøk ved Bjørknes i Oslo og ett veldig tungt år på bedriftsøkonomi linja i Halden inså jeg at jeg fortsatt brukte mer tid i stallen enn hva jeg gjorde på skolen. I mellomtiden her hadde jeg i tillegg tatt over min søsters hest, så jeg satt med 2 hester, skole og jobb, så det var på tide å forandre hverdagen igjen.  

Jeg fikk tips om en utdannelse ved Flyinge i Sverige, og tenkte at jeg kan søke, men trodde aldri jeg skulle komme inn. I mai 2014 kjørte jeg og mamma derfor 50 mil ned til Skåne, for at jeg skulle gjøre en opptaksprøve til hippologutdannelsen. Opplevelsen det var å få se denne fantastiske plassen og skolen, og i tillegg få ri noen fantastiske hester, den var stor. Overraskelsen var derfor enda større når jeg i Juli fikk brev om at jeg hadde kommet inn. Tårene strømmet av både nervøsitet og glede! Så i august flyttet Larizma til Espa for å få være hest hos en veldig fantastisk dame der, mens jeg og min andre hest, Calanto, pluss to katter flyttet til Flyinge for å starte på de 3 mest fantastiske årene i mitt liv.  

De siste 3 årene har jeg bodd i Skåne, Vesterås og hatt en praksisperiode på 9 uker i Bulgaria. Det har vært en reise jeg aldri vil glemme, og det er med en blanding av glede, sorg og spenning jeg nå går inn i de siste 8 ukene av hippologutdannelsen! 

Hva livet vil bringe etter Juni vet jeg ikke enda, men jeg håper det blir nye eventyr med hester og nye mennesker!

 

 
  • Skriv en ny kommentar

    hits