Snälla, stanna tiden! (Dinasyd) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Snälla, stanna tiden!

Mai- måneden jeg både har sett fram til og gruet meg til i 3 år. De beste 3 årene av mitt liv går nå på siste måned, og ett nytt kapittel skal begynne. Innen vi skal ta det neste steget ut i verden er det examensoppgaver som skal leveres, stevner skal rides og det skal søkes på jobber i hele verden. 

Jeg er på jakt etter en jobb hvor jeg kan utvikle min ridning, og vil veldig gjerne reise ett år (eller fler) til Danmark! Liker veldig godt det landet, samtidig som jeg kan holde kontakten med venner og familie i Norge og Sverige. Men for all del, om drømmejobben duker opp i Kina eller USA, da er jeg på neste fly ut! 

Forrige helgen fikk jeg besøk av de meste fantastiske foreldrene som finnes, så koselig med en helg hvor jeg kunne gjøre litt annet enn å henge i stallen eller i huset her hjemme. Vi reiste til København på lørdag, og fikk en hel dag blant turister, familier, shoppere og alle andre som hadde tenkt att lørdag var en bra dag i kbh. Kaos med mye folk- men jeg elsker det! Kvelden hadde vi bord på Gaspari, en b&b med en fantastisk resturang. Tror aldri jeg har spist så god mat som den vi fikk der! Søndagen avsluttet vi med tur i parken med Nintendos. Det var en veldig lykkelig hest som hang med som en hund på tur!

Grillkvelder med jentene slår aldri feil- vi nyter att sommeren er på vei!Valborg feiring med Therese. Tidenes lengste dag, men så utrolig gøy!


 

Den siste tiden har det også vært litt stevner på mine fantastiske hester. Cronist var igjen feilfri i en 90 cm klasse her på Flyinge, og Nintendos var feilfri i 110 cm og i vår første 120 cm. Selv om 120 runden ikke var det beste vi har ridd, så viste han igjen hvilken fantastisk hest han er. Om en uke er tiden kommet for vårt siste stevne, og jeg gleder meg som en unge til å ri Cronist gjennom nok en 90 cm klasse og Nisse i en 120 cm klasse. Hvordan jeg skal klare å reise fra sistnevnte vet jeg ikke enda, men nyter tiden som er igjen fullt ut. 


  • 15.05.2017 kl.12:49
    Fint innlegg:-))


    Skriv en ny kommentar