Ett kapittel i livet er over (Dinasyd)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ett kapittel i livet er over

En epoke i livet er over, og jeg ser tilbake på 3 fantastiske år. Kan trygt si at det har vært de tre beste årene i mitt liv. 
Jeg har de siste tre årene lært så mye. Jeg har fått ett helt nytt syn på hester, både som individer og som jobbmuligheter, men jeg har også lært utallige ting om meg selv. Jeg vet nå at jeg kan gjøre hva som helst, hvor som helst, uten problem bare jeg bestemmer meg for det! 

Champagnefrokost med jentene på avslutningsdagen

 

Det jeg egentlig vil si med dette er takk. Tusen takk till Flyinge og Strömsholm, lærere, hester og venner, som har gjort meg til den personen jeg er i dag. Den jenta som stolt går ut av Flyinge med hippologexamen i hånda, og med masse ny kunnskap i bagasjen. 

(Og takk til min fantastiske familie som stiller opp og støtter meg, uansett hvor i verden jeg velger og reise!)
 

Vi fikk 2.plass i terrängtävlingen! Hadde jeg aldri trodd, så stolt av Nissen!Vi hadde en fantastisk avslutning med hele klassen, alle lærere og hippolog ettorna. Mamma, pappa og Camilla kom ned med fly dagen før, så de fikk vært med på avslutningen, så koselig! Det var super stemning og ikke mye gråting på selve avslutningen. Det var ikke før jeg skulle ta ett bilde med Nisse, da knakk hele verden sammen og jeg kunne ikke stoppe igjen. Noen hester setter store spor i ens liv, og denne hesten har satt ett stort spor i mitt hjerte. Kommer aldri till å glemme fantastiske Nintendos. Ett bilde sier mer enn 1000 ord sies det. Jeg tror disse bildene sier alt.

 

How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.
? Winnie the Pooh

 

 

 

Den beste klassen som finnes!
Venner for livet som jeg håper jeg alltid vil ha kontakt med

 
  • Skriv en ny kommentar

    hits