I dag sa kroppen stopp- bra med fridag (Dinasyd) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

I dag sa kroppen stopp- bra med fridag

Så var det den dagen i uken igjen. Den ene fridagen hvor jeg sover alt for lenge å lurer på hva jeg  egentlig gjør med livet mitt. Klokken er i skrivende stund 13.30 og jeg har nettopp fullført frokosten. Hadde store planer for dagen, men i dag sa kroppen stopp og alle deler av meg krevde en hel dag hvor det bare står netflix og te drikking på skjemaet. 

Sovdag for alle i dag. Skrutten tog rekorden og sto ikke opp før 11

 

Forrige uke var det "Kermis" her. Konserter og tivoli. Lykken var stor når jeg fant ett luftgevær!

 

De siste to ukene har dagene blitt veldig lange og med alt som skjer på kveldene her blir det lite tid til å slappe av. Vi har nå over full stall, og med stevner hver helg er det mye som skal holdes i orden. Hestene skal barberes (helst hver uke), stallen skal se ren ut og alle andre behov som hestene har skal dekkes. Det er mye jobb hele tiden, men jeg trives. De siste to ukene har jeg også funnet en ny hobby. Det viste seg at 20 minutter hjemmefra ligger det en snow park! En innendørs slalombakke! Ikke den største bakken, men nok til at man får luftet seg litt og testet skibeina igjen- såå gøy!

 

 

"SnowValley"

 

Jeg vet ikke helt hva som er galt med meg, for selv om jeg stortrives med jobben begynner jeg igjen å bli rastløs. Jeg savner og se verden, og savner faktisk flyplasser. Har vel også noe med at vinteren lusker rundt alle hjørner og sol og sommer er allerede savnet. Jeg skulle gjort veldig mye for å bare kunne hoppe på neste fly og forsvinne i noen måneder. Jeg misunner faktisk de som er tøffe nok til å bare reise i vei uten noen plan, og bare lever livet fra dag til dag. 

Resten av dagen skal brukes til selvpleie og "mys", pluss en liten tur til Antwerpen

 

Må bare vise denne "goods of torsnes"- beste genseren jeg har hatt tror jeg!

Så om noen har bra tips til serier eller en film så kommenter det gjerne! 

Håper alle har en fantastisk dag!

 
  • Skriv en ny kommentar