Dinasyd - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

StevneTirsdag!

Stjerne hester som alltid! Cronist har hatt sin tredje stevnestart og var igjen feilfri i 90 cm. Han var så gira på oppvarmingen at vi hoppet 5 hinder totalt før vi gikk inn på banen (vanligvis hopper vi 10 sprang før start)!

Nisse var litt mer matt i går, han var superfin på hinder, og runden var egentlig veldig bra, men fikk to bommer ned på en linje. Fikk litt sjokk i går, da det plutselig kom trekombinasjon i en 120 cm klasse. Aldri hoppet det på stevne før, men Nisse tok det som ingenting- så selv med litt feil på hinder er jeg fornøyd med gårsdagens stevne!

(Hvordan laster jeg opp filmer her fra mobilen?!)

 • Han er ganske bra, den her Nissen

  Dagene går unna og avslutningen nærmer seg med stormskritt. Mine to fantastiske skolehester har gjort de siste månedene så utrolig bra!

  Selv om de begge har vært utrolige er det en av dem som har gjort så mye for meg. Jeg har fått igjen troen på at jeg kan klare alt, jeg har lært meg hva det vil si og fokusere 100% på noe, og jeg har lært at båndet du skaper med hesten er det viktigste av alt!

  Nintendos har lært meg at om jeg tror jeg kan gjøre det, så kan jeg gjøre det. Han har også lært meg at positivitet smitter. Er jeg på bra humør og gleder meg til ridpassene, da går han som en stjerne! Er jeg trøtt og ufokusert, så er han drøy og vanskelig.

  (Skal også sies at trenerne her har vært en stor motivasjon og store forbilder!)

  I morgen er det klart for det siste stevnet med stjernene, og jeg har bestemt meg for å gjøre det beste ut av dagen! Jeg gleder meg som en unge til å ri ut på gressbanen i morgen :D

  Kamel eller hest? Nisse❤

  Vi var så heldige å få besøk av Victoria i helgen. Begge hestene fikk tidenes spa behandling med børstene, så hun har to nye fan!

 • Terrengridning og påskegodt!

  Stress uke med mange endrede planer! Nisse har vært en stjerne på alle timer, så nå kjennes det veldig bra innenfor søndagens stevne.

   

  Cronist har også vist seg fra en bra side denne uken, eller helt til i dag. Terreng for Jan Jönsson sto på skjemaet.

  For å kunne ri på gresset må hestene broddes, jeg og Cronist ble aldri helt enige om hvordan vi skulle gjøre det, så det ender med at han planter hele hoven, med to lange gressbrodder, rett på min fot (som nå har vært gjennom hele fargeskalaen).

  Heldig for han var han helt super og hoppe i dag, så han er nesten tilgitt!

  Vi har ikke ridd noen store hinder, men brukt mye tid på å la hestene venne seg med hinderne.

  Lykken var også stor da jeg kom hjem å sjekket posten! Mamma skulle sende linser og brunost, men hadde pakket ned ett helt "påskeegg"! Har nå en ny bok jeg gleder meg til å bruke helgen på, og påskesjokolade i masser!

   

  Håper alle har fått en bra start på påsken, det har ihvertfall jeg!

 • Hestehelg

  Dagene går unna, og enda en helg er over... På torsdag red jeg min aller første MSVC med Ricochet, og endte med en score på 61,06%. Ingen topplassering, men allikevel veldig fornøyd med dagen! Nervene var i helspenn hele dagen, og trodde aldri jeg skulle komme meg gjennom, men nervene forsvant i det jeg kom opp i salen, superhesten viste seg fra en bedre side og dagen ble bra!

  Helgen har gått til å si opp leiligheten, kjolejakt og hestene! I dag sto uteritt og klipping av hestene på planen, og skåne viste seg fra sin bedre side!

  Nå skal jeg ut å ta hand om dagens siste hest, sjefen selv, Calanto :D

 • Flyinge- så godt å se deg!

  Så var vi her igjen da-Flyinge! Så godt å være tilbake, men så utrolig mye å gjøre...

  Dagene sklir unna, men jeg har det toppen her!

  I og med at jeg ikke har oppdatert bloggen på en god stund( les mange mnd) legger jeg ved et bilderas fra vi flyttet tilbake til skåne, og fram til i dag! :)

  De to første ukene hadde vi 30 varmegrader og fantastisk sol, de siste dagene har det vært iiiskaldt (ihvertfall etter min gradestokk), og jeg og Calanto fryser bena av oss! Jeg har fått lue igjen, og Calanto er godt pakket inn for den skånske regnblåsevinteren

  Årets bolig! Ca 2 mil fra Flyinge, langt ut på landet finner du meg og Anton, og vi trives! Har dårlig med vann og er tidvis uten strøm og Internett, men bortsett fra det er det deilig å kjøre fra skolen og komme ut hit! Calanto trives, selv om det er to føllebøller som får mye av oppmerksomheten her

  Fra veien jeg kjører hjem hver dag- fantastiske høstfarger!

  video:video

  Calanto sin hage, han nyter livet!

  Har fått to fantastiske skolehester denne terminen! TNT KB er en spranghest på 6 år e:Tangelo Van de Shuterhoofe og Ricochet, en super læremester i dressur e:Richfield

  Jeg og KB har vært på vårt første stevne, hvor vi fikk clear round i 90cm... Film kommer i ett senere innlegg :)

  Det er også utrolig bra og være tilbake med alle jentene! Mye morro allerede med både kino og tur til Malmø

  Ciao for denne gang! Blogger mer da jeg har fått tatt mer bilder og oppdaterer dere på de fantastiske 4'bente jeg bruker alle mine dager på!

  (Oversettelse: jeg blogger mer neste gang noen minner meg på det)

 • Vi tester stallplasser!

  Så flytter vi till Flyinge!

  Etter mye frem og tilbake har jeg endelig insett att stallet vi står i nå ikke gjør noe bedre for Anton. Han kan ikke spise foderet der, ikke stå ute, å står inne alene i en muggen stall hele dagen...

  Så nå har vi fått plass på Flyinge, og flytter dit 1 desember :)

  Der er stallet helt kollektivt drevet, så blir mye jobb, men hva gjør man ikke for de hestedyra...

  Såå, sånn egentlig savner vi stallen hos Caroline i tæsse veldig mye, hvor alt var rent, paddockene sikre, og det var varme i stallen! I tillegg til supre mennesker og naboer!

  Selv teller jeg ned dager till julen, eller egentlig till 1 desember hvor kalenderen fra mamma starter, har allerede pyntet leiligheten fra topp til tå, så julestemningen er på topp, og jeg er såå klar for en tur hjem till jul!

  Har en lang helg som kommer, med fodringer på Flyinge, og masse lekser- men jeg liker det!

  Denne snuppa er høyt savnet om dagen... Det er liksom ikke det samme uten henne....

 • Søndag

  Søndag-igjen... I dag startet dagen tidlig med morgen fodring på Flyinge.. Etter det har det gått i ett med møkking, ridning og enda mer fodring- dagen akuratt som jeg liker den :)

  Fredagen gikk til vasking av hele stallen HP1 har- tror jeg fortsatt har spindelvev i håret- men bra ble det!

  Helgens matlaging

  Tok med meg kattene på kveldfodringen i går, tror de hadde blandede tanker om det :D

  Bonnie (skolehest) hadde luxus lunch i dag, rett fra halmvogna :))

 • Høst

  Det blåser og er kaldt, en trøtt tirsdag morgen...

  Før 8 i dag var jeg på plass hos Calanto for å sjekke bakbeinet. Han er hoven og varm, og vil ikke belaste det. Så i ettermiddag blir det tur til löberöds hästklinikk... Satser på att han bare har tråkket over, og at det kun trenger ett par ukers hvile, orker ikke mer langskadet häst nå...

 • Så kom brått høsten

  Det blåser,ca 13 grader, solen er av og på, og vi har hatt dressyrtime ute på morgenen! Skåne <3

  Men deilig høstdag!

  Udyra mine fortsetter å gjøre hærverk, så jeg har ikke lenger noe tørkestativ

  Vært en lang uke med breeders, mange fine unghester, masse mennesker og veldig lærerikt!

  Torsdag kveld kommer mamma, pappa og Pernille- gleder meg! :D

 • Bildedryss

  Tiden flyyr-altfor fort! Denne uken er det fullt opp med breeders trophy, og Om under 2 uker er mamma, pappa og Pernille her- gleder meg!

  Formen begynner endelig og bli bedre. Söndagen var jeg på middag hos de jeg leier hos, veldig koselig med litt socialt utenom skolen igjen :)

  Happy girl-pepperkaker :D

  Foderlabbet- hatt øvninger med foder rundt om på Flyinge

  Her blandes og kuttes höyet til hestene

  Active stable

  Terrengbane, var med en av de i stallet og så treningen- spennende :D

  Vært ute med kattene igjen- Gizmo er forstatt sur for det :D

  Blir lite tekst for tiden, men prøver å ta det igjen med bilder :)

  Calanto er super for tiden, og nå på torsdag skal hopp treneren ri han- blir spennende å se hvordan han går da :D

 • Bildedryss

  Siste uken

  Halmlager- ca 1200 baller :o

  Skolehesten jeg har, StakkaBo :D

  Vi lærer Flyinge knopper :D vanskelig ig få det riktig, så blir myyye fletting frem mot eksamen!

  Kjøretrening med kattene, så da tok vi turen til Calanto. Ziva var nysgjerrig og positiv, Gizmo har fortsatt ikke tilgitt meg

  1 grad i september?! Jeg går i hi frem til april!

  StakkaBo :D

 • Tiden flyr!

  Lenge siden sist! Her går dagene unna så fort, så jeg rekker ikke tenke på neste dag för den er der... Her er vi i gang med 3:e uken, og jeg startet med ridning her i går.. I går red vi to hester i dressyr, og i dag er det bomarbeid.. Den förste uken med ridning skal vi ri forskjellige hester hver dag, for å finne den hesten vi passer best med. Så det her blir en spennende uke!

  Bilde fra longekurs

  På torsdag er det endelig klart for sprangtrening med Calanto igjen! Har ikke hoppet ett hinder på over 4 uker, så jeg gleder meg! :D

  I helgen var det fölauktion og avlschampionat i terreng her, utrolig göy! Også veldig morsomt å se fölauktionen, utrolig hva små föl koster! Har filmer av de, skal pröve å få lastet opp via pc, fungerer ikke fra mobil...

  Fikk også bilder av Izma her om dagen, hun nyter livet... Og jeg savner den hesten utrolig mye!

 • Vi vant :D

  Det var en ting jeg var fast bestemt på og ikke gjøre i dag, bade i elven rundt åbanen. Har i 3 uker hørt om blodigler og ødelagte klær, så bade skulle jeg ikke... Men når du setter 30 konkurranse mennesker sammen, da kan man ikke la være, og fast bestemt på å få mange poeng var jeg først uti :| mange morsomme aktiviter, hvor man virkelig lærer å kjenne resten av klassen :) og beste av det hele, gruppen vår vant :D var også Disney tema, så i dag ble det ballong ører og svart nese, Minnie mus!

  Har hatt clinicer med kjente trenere i dag også, veldig lærerikt!

  Vært mye regn i hele dag, så Anton fikk trimmet i longa, noe som var likegreit med det energi nivået han hadde i dag :))

  Nå venter en varm dusj og kattekos før jeg tar kvelden, tilbake til Flyinge i morgen tidlig :D

 • Flyinge

  Nytt studie, nye muligheter!