Dinasyd - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ett kapittel i livet er over

En epoke i livet er over, og jeg ser tilbake på 3 fantastiske år. Kan trygt si at det har vært de tre beste årene i mitt liv. 
Jeg har de siste tre årene lært så mye. Jeg har fått ett helt nytt syn på hester, både som individer og som jobbmuligheter, men jeg har også lært utallige ting om meg selv. Jeg vet nå at jeg kan gjøre hva som helst, hvor som helst, uten problem bare jeg bestemmer meg for det! 

Champagnefrokost med jentene på avslutningsdagen

 

Det jeg egentlig vil si med dette er takk. Tusen takk till Flyinge og Strömsholm, lærere, hester og venner, som har gjort meg til den personen jeg er i dag. Den jenta som stolt går ut av Flyinge med hippologexamen i hånda, og med masse ny kunnskap i bagasjen. 

(Og takk til min fantastiske familie som stiller opp og støtter meg, uansett hvor i verden jeg velger og reise!)
 

Vi fikk 2.plass i terrängtävlingen! Hadde jeg aldri trodd, så stolt av Nissen!Vi hadde en fantastisk avslutning med hele klassen, alle lærere og hippolog ettorna. Mamma, pappa og Camilla kom ned med fly dagen før, så de fikk vært med på avslutningen, så koselig! Det var super stemning og ikke mye gråting på selve avslutningen. Det var ikke før jeg skulle ta ett bilde med Nisse, da knakk hele verden sammen og jeg kunne ikke stoppe igjen. Noen hester setter store spor i ens liv, og denne hesten har satt ett stort spor i mitt hjerte. Kommer aldri till å glemme fantastiske Nintendos. Ett bilde sier mer enn 1000 ord sies det. Jeg tror disse bildene sier alt.

 

How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.
? Winnie the Pooh

 

 

 

Den beste klassen som finnes!
Venner for livet som jeg håper jeg alltid vil ha kontakt med

 

 • Tidsangst

  Hvor ble forrige uke av? Synes ikke jeg gjør annet enn å stå opp eller legge meg om dagen, timene imellom bare forsvinner.. Panikken begynner å nærme seg, halve tiden her er snart over, jeg synes det var i går jeg landet i Sofia...

  Hestene er supre om dagen! Hoppa Agent, ene hesten her på Lørdag, kjempegøy! Skal se om jeg får tak på filmene :)

  Emili

  PT timene går også unna! 2 timer i helgen, og på igjen kl 21 i dag. Veldig gøy å være igang og ikke minst få hjelp med treningen. Jeg har kronisk treningsverk, men jeg liker det :D

  I går, mandag, var det ledig dag igjen, så tilbragte dagen med Amanda og Eli. Lang lunch (brunch) og senere en runde i forskjellige butikker. Fant endelig den hatten jeg har hatt lyst på siden jeg reiste hit-lykke!

  Følg meg gjerne på Instagram, er nesten flinkere til å oppdatere der: d_pauline

 • Hvor blir dagene av?!

  Her flyr dagene unna, og jeg lærer noe nytt hver dag! Som at nikke betyr nei og riste på hodet betyr ja- helt uforståelig...

  Hestene her er helt utrolige, så jeg har nye favoritter hver dag :) Trives også veldig godt med menneskene her, selv om halvparten ikke forstår hva jeg sier.. Har blitt suveren på kroppsspråk, og lærer nye bulgarske ord hver dag :D

  Ute å spiste middag på ett sted her, og fått testet bulgarsk mat :D skikkelig fjell følelse på veien dit med all denne snøen!

  Fikk en rundtur i byen her en dag, Stara Zagora, og fikk en ny gatefavoritt- mais i kopp :D

  Forrige helg var vi på tur til ett sted utenfor Sofia, så Ivo skulle få hoppe alle hestene i ett større ridehus. Ble veldig lange dager, men så gøy å se alle hestene hoppe!

  I dag reiste 6 hester med lastebilen, klare for 3 uker i Spania! Så den siste uka har gått mye til å forberede både hester og utstyr for turen :)

  Ellers trives jeg veldig bra, selv om min kropp synes det var en god ide å bli sjuk... Var på apoteket og hat fått ulike teer, så skal bli spennende å se om det funker!

  De som kjenner meg vet at jeg ikke er et vintermenneske, så jeg bor for tiden i alt jeg kan finne av varme klær..

  Litt bilder av noen av hestene, skal prøve å bli flinkere til å ta mer bilder i stallen :)

  Søteste Emili

  Scott :D

  Avslutningen på dagen- få alt dette pusset og rent :)

  "Hjemme" de neste ukene :)

  Ciao!

 • Bulgaria!

  Vet ikke helt hvor jeg skal starte, det er såå mange nye inntrykk! Jeg har jo hatt en tanke om hvordan Bulgaria er, men det er helt annerledes enn hva jeg trodde..

  Turen ned gikk veldig bra, startet halv 3 på natten, landet i Sofia rundt 1.. Etter det var det bare å lete etter en liten mann i 35 årene som skulle kjøre meg til bussen.. I halvveis panikk med altfor mye bagasje fant jeg han etter 30 min- takk og lov for det, for her snakker ingen engelsk :o

  En 3 timers busstur med bare bulgarere var interessant, i tillegg til den meteren med snø som ligger overalt! Når vi ankom Stara Zagora sto Amanda og hennes to barn og ventet på meg :)

  Etter en kjapp runde i stallen og en kjapp dusj var det ut å spise middag med flere fra stallen- selv om jeg nesten sovna i salaten!

  Bussbilletten

  Første dagen i dag har vært bra! Jeg går rundt som en forvirra nordmann og vet ikke riktig hva, hvor eller hvem.. Har helt glemt å ta bilder i dag (forutom det under), og har så mange nye intryck at jeg ikke har klart å sortere dem enda... Skal prøve å ta flere bilder i morgen og skrive mer om stedet her da!

  Ciao fra en språkforvirra Dina

 • Goodnight!