Dinasyd -
Forside Add meg Om meg Kontakt

5 dager til Passo Tonale!

Tirsdag= anatomi...
Har for lengst gitt opp å følge med, sitter heller å drømmer meg bort til Zanzibar og Phillippinene! Hadde jeg fått muligheten kunne jeg vært ferdig pakket på èn time, bare for å kunne være noen dager på drømme strender!

 

Men på en annen side reiser vi til Italia om 5 dager, så blir litt «ferie» snart, selv om temperaturen er på feil side av gradestokken. Blir 5 dager med mye ski, afterski, og gode venner!  
Har noen gode tips til hva man gjøre på bussen, si ifra! Blir 24 timers busstur til Italia, med kun små stopp på veien. Postafen, pute og musikk skal ihvertfall med!

 

Passo Tonale!
 

 • Nytt sted, nye muligheter

  Dagen startet med ridetime for Ole.. Izma var ikke mye sammarbeidsvillig, men kan skylde meg selv. Hadde null tålmodighet etter diskusjon med Ole. Fant ut at han hadde tatt ut vannbøttene av boksene til hestene, OG han hadde kastet de, i tillegg til mye annet som har skjedd de siste dagene. 

  Kari og jeg har fått litt nok, og synes ikke lenger det fungerer å stå oppstallet der vi nå har vært siden august. Dermed har vi flyttet hestene til en ny stall, så håper dette blir bedre! Står nå på Klarup ridesenter, og av de vi har møtt til nå har alle vært kjempe koselige, og tatt oss godt imot. 

  Ser fremover å tenker at vi kan starte på nytt, og med nye muligheter til å utvikle oss. Blir gøy å se hvordan treningene vil gå for en annen trener. Ole har vært flink, og vi har lært masse, men vi kom til ett punkt hvor vi ikke lenger kunne sammarbeide..  

   

  Har ikke fått tatt noen nye bilder av stallen vi nå står i, har vært i stall i 12 timer i dag, så har hatt nok med å flytte hester, hengere og utstyr! Men skal knipse i vei i morgen :)

  venter nå bare på at Pernille sitt fly skal lande, slik at jeg kan dra å hente henne etterhvert, koselig med besøk i helgen! :) 

     Bilde fra stevne våren 2011. Gleder oss til å komme tilbake til Fredriksborg!
   

 • Vil veldig gjerne ha en sånn stue!!

 • 19.jan.2012

  Så ble det brått bestemt at jeg skal hjem en tur i helgen, lykke :D

  Izma skal passes av Kari, så får det supert! :)

   

  Vil ha tilbake ferien 2010... (Line og Dina) 

   

 • Ukes oppdatering!

   

  Her går de fleste dagene som vanlig, noe som betyr at blogg er nedprioritert :D

  Hadde sprangtrening på fredag, og for første gang på lenge hoppet Larizma igjen! Herlig følelse da hun faktis søkte mot oxere!
  Fredag var det også intro fest igjen, som resulterte i mye morro, men også mange slitne elever på lørdagen.
  Lørdag kveld var det igjen mange elever som tok ned til byen på kvelden, men Yvonne og jeg fant ut at vi ville slappe av, så da ble det frukt og film kveld, veldig deilig!
  Yvonne!

   

  Dina og Kari!  Dina og Vibeke! :D

  Jomfru ane Gade!
  Yvonne fant ut at vi skulle ha toalett papir fram til sommeren, haha!  Mandag var det første dressur trening for Ole etter ferien. han mener vist Larizma har tapt seg, men jeg mener hun bare har blitt høyere, og dermed slankere.... klarer ikke helt å samarbeide med Ole for tiden, og Larizma gå mye bedre de dagene jeg ikke rir for trener. Håper dette løsner igjen. Skal ri LA1 dressur for en dressur dommer neste uke, så nå er det hard øving på kontragallopp og tempovekslinger!  Kari og nye hesten Lucky!
  Kari og jeg har brått innsett at det ikke er lenge igjen til bikini sesongen, så nå er det trening og sunnere hverdag som står for tur! (.. vet dette er noe som er generellt for alles nyttårsforsetter) Men selv om vi prøver å ta det seriøst er det alltid gøy når vi skal trene sammen. Forrige uke var vi også på tur med Yvonne, og møtte på mange treningsapparater som var plassert i midt i parken(?), selv om de så veldig skumle ut der de sto i mørket, var de helt geniale og trene på!  
  (kommer flere bilder her...)


     Skolemad!

  Maten her er som vanlig, så har funnet ut at jeg likegjerne kunne gått som vegetarianer her,etter 1,5 uke savner jeg allerede grandiosa og mamma's mat!


  Den aller beste hesten!


   

   

 • Januar!

  Da er vi tilbake på skolen, Larizma kjente seg fort igjen da vi kom til stallen i Poulstrupsvej, men virket som om hun tenkte det samme som meg, vil hjem igjen!
  Ble også pangstart på skoleåret, med 3 timer styrketrening første dagen, noe som førte til at nesten hele skolen hadde gangsperre i dag! I morgen starter normal undervisning , og vi skal i gang med ridetimer igjen ! Satser på at dette halvåret gir flere resultater, og at Larizma skal få igjen lysten på å hoppe oxere!

         

  På en annen side var det deilig og komme tilbage til rutinene igjen, og det var deilig og se igjen alle menneskene her!

  Juleferien har for det meste vært super, men skulle gjerne hatt 3 uker ekstra! Superkoselig og være tilbage på Fredriksborg hos alle jentene igjen, og Larizma ble til en helt ny hest da hun så hvor hun var!
  Kost å se igjen alle kjente også, utrolig hvor mye man får til på 3 uker, og det er utrolig hvor fort disse ukene går. Da vi reiste tilbake til Dk virket det som om vi bare hadde vært hjemme ett par dager.
  Så nå blir det siste innspurt før sommeren. Har 3 hovedfagsoppgaver som skal leveres, og en praktisk eksamen i Juni.

   

      

    Nyttårsaften!
  Allerede i uke 6 blir hele skolen pakket, og vi drar til Italia for å stå på ski! Alida og jeg vurderer sterkt om vi skal melde oss på snowboard kurs, bare for nå prøve noe nytt, så har jeg brekt ett eller annet igjen om noen uker, skylder jeg på snowboardet!

   

   

    Har en hest som elsker speil!

   

  Ser frem til et nytt skoleår med nye muligheter, og bedre resultater, tenker at ting pleier å bli bedre med tiden!

   

  "Allt blir bra till slut och om det inte blir det, så är det inte slut än»
   

   

 • Jeg elsker søsteren min

  Hun er best
  -Pernille
 • hits