Dinasyd -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Den beste kvelden hele uken...

... Er faktisk søndag kveld! Ro i sjela, kan slappe av og tenke tilbake på uka som var.

Lang uke som avsluttes med tidenes forkjølelse og 4 super hester! Har filmet hestene en del i det siste, tenkte og legge ut filmene her i løpet av de neste dagene! Uke 4 har egentlig vært bra, med herlige venner, både på to og fire bein, ett vær som har holdt seg på pluss siden( har tidenes vårfølelse!), samt att jeg har funnet praktikplass, så nå kan mars og praktiktid bare komme! Ooog jeg skal snart en helg hjem- gleder meg!!

Ben & Jerrys! Beste medisinen som finnes

Nyklipt Volfram.. Jeg er dessverre ikke så rå på den klippmaskinen, så måtte være sykepleier og lappe han sammen igjen etter klippingen, ups da!

Hattedilla for tiden (sorry Pernille)

God natt fra Hallstahammar, ønsker alle en fantastisk ny uke! :D

 • Har gått i hi, vi sees i Mai!

  Det er 24 minusgrader ute, så jeg har for tiden gått i hi... Har 3-4 hester hver dag, i tillegg til trening og teori, så her går dagene fort!

  Da fingrene har fryst ihjel legger jeg ved bilder i stede :)

  Har hatt en helt fantastisk jul hjemme, har sovet bort halve julen, men så utrolig deilig å bare slappe av, med familie og venner! :)

  Veeldig godt å komme tilbake til den store firbeinte i sverige også da, herlige Calanto!

  Har stresset rundt i dag for å få kjøpt vannbøtter og vannkanner. Det er så kaldt at vannet fryser selv om det er isolert, og med en hest som synes kollik er en fin ting å få når det er kaldt, så er det bare og henge opp alt vann man kan, og fôre på med høy :D
 • hits