Dinasyd - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

добро утро!

God morgon! :D

 • Bulgaria!

  Vet ikke helt hvor jeg skal starte, det er såå mange nye inntrykk! Jeg har jo hatt en tanke om hvordan Bulgaria er, men det er helt annerledes enn hva jeg trodde..

  Turen ned gikk veldig bra, startet halv 3 på natten, landet i Sofia rundt 1.. Etter det var det bare å lete etter en liten mann i 35 årene som skulle kjøre meg til bussen.. I halvveis panikk med altfor mye bagasje fant jeg han etter 30 min- takk og lov for det, for her snakker ingen engelsk :o

  En 3 timers busstur med bare bulgarere var interessant, i tillegg til den meteren med snø som ligger overalt! Når vi ankom Stara Zagora sto Amanda og hennes to barn og ventet på meg :)

  Etter en kjapp runde i stallen og en kjapp dusj var det ut å spise middag med flere fra stallen- selv om jeg nesten sovna i salaten!

  Bussbilletten

  Første dagen i dag har vært bra! Jeg går rundt som en forvirra nordmann og vet ikke riktig hva, hvor eller hvem.. Har helt glemt å ta bilder i dag (forutom det under), og har så mange nye intryck at jeg ikke har klart å sortere dem enda... Skal prøve å ta flere bilder i morgen og skrive mer om stedet her da!

  Ciao fra en språkforvirra Dina

 • Nå går flyttelasset til Bulgaria!

  Ja, du leste riktig... Jeg skal ut i praksis neste uke, kunne dra hvor vi ville i Europa, og glad i varmen som jeg er tenkte jeg att Bulgaria, det er ett fint og varmt sted! Tror jeg skal ta opp geografi igjen.

  Så på mandag reiser jeg og baggene mine till Sofia, hvor jeg blir hentet av de jeg skal i praksis hos. Stallen jeg skal jobbe er en sprangstall som ligger i Stara Zagora. Reisenervene er på plass, og jeg har gått maange runder med meg selv for å ikke få fullstendig panikk...

   


  (Bilde fra google maps)
   

  Calanto flyttet hjem til jul, så han nyter og stå på en stor og varm stall igjen, hvor mamma og Pernille gjør alt de kan for han, bortskjemte lille hesten. Så de tre seneste ukene har jeg vært på Flyinge, uten egen hest. Uvant følelse, etter nesten 12 år med daglig hesteansvar..
  Etter jul ble det også lite hasteflytting fra stugan jeg bodde i. Den viste seg å være full av svartmugg, så mamma har nå fått den fantastiske jobben med å prøve å redde klær og møbler. Har derfor bodd på ett leilighetshotell i Lund i 2 uker, og stortrives i byen her!

  Det ene hjørnet på soverommet... Så her så det ut i alle hjørner og bak møbler..

   

  Har hatt mange fine dager med fantastiske mennesker de siste to ukene, og har virkelig fått testet studentlivet med alt hva det innebærer. Eksamensplugg til langt på natt og vinkvelder med bra venninner!

   

              

   

  Jeg tar med meg både mac'en og bloggen til Bulgaria! Ettersom jeg er så dårlig på huske og skrive her må noen veldig gjerne minne meg på det, om ikke er jeg veldig aktiv på snapchat, så følg meg gjerne der: dpauline :)  Siste hilsen fra denne gang fra Nintendos! Han var ikke helt fornøyd med klippen, så tror han er glad han slipper å se meg de neste 8 ukene:D

   

  Ciao!