Dinasyd - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dina, gå å legg deg!

Hva jeg gjør oppe nå er et godt spørsmål... Skal opp klokka 5 - 4 og en halv time til! Kan skylde meg selv som velger å jobbe når jeg vet jeg skal opp tidlig, men trenger pengene så overlever sikkert:)
Skal visstnok rekke ferja fra Gøteborg til Fredrikshavn klokka 9 (Hjelp!)... Skal til Aalborg å se på min (forhåpentligvis) nye skole i morgen, blir en laang dag, men deilig å bare halvsove i bilen nesten hele dagen!

Er det noe som heter veldig overlykkelig, så er det vel det som beskriver mest akkuratt nå, for det er feeerie! Aalborg i morgen, byen på Lørdag, og Aeg på ønsdag, kan ikke bli mye bedre (joda, kunne vært 20 plussgrader i stedet for minus, men)!

Såå, må sove nå, skal egentlig rekke 1000 ting før vi drar avgårde i morgen også, men vet med meg selv at jeg må gjøre det i kveld om det skal bli gjort.

Natta!

 • Baaah

  Det skulle ikke vært lov å sette på musikk i huset før jeg har stått opp!  Var snill jente å lagde frokost til mamma klokka 9 i dag, og skulle bare sove littegrann til etterpå, men takken jeg fikk var å bli vekket 20 minutter etterpå igjen av DETTE!

  http://www.youtube.com/watch?v=fCMfGSUI0uA  (skjønner ikke helt hvordan jeg får til at den blir spilt av her enda, så får fungere med link...) 

  Greit det er morsdag, men takk for den mamma! Du kunne i det minste valgt en annen sang, jeg var tross alt oppe til 4 i natt for å bake kake til deg.......... Neida, gla i mamma'n min jeg :)

  Stikker i stallen i stedet, kansje Larizma har litt mer forståelse for min søvnløse natt..... 

  Søta!

  PS! Har store planer om ny header,må bare finne ut hvordan jeg gjør det først, det viste seg å være vanskeligere enn jeg trodde.....

 • Så er vi igang igjen da..

  Du vet du har lite å gjøre når du begynner å blogge halv 3 på en Lørdags kveld (greit, Søndag morgen)... Har egentlig hatt planer om å begynne igjen leenge, men som med mye annet så har det blitt nedprioritert. Liker å ha et sted å gjøre av tankene da jeg ikke orker de mer selv, og et sted jeg kan oppdatere familien når jeg muligens flytter (det er lov å tro på mirakler) til Aalborg etter sommeren. Derfor ble denne bloggen tatt i bruk igjen :)

  Jeg er ingen moteblogger, forteller ikke detaljert om hva som skjer hvert minutt hver eneste dag, og jeg blogger da jeg selv føler for det. Jeg har tre hester, 1 hund, og en familie som til en hver tid er spredd rundt i verden, men jeg liker det!
  Bruker stort sett (all) min tid i stallen, og er jeg ikke der sover jeg meg gjennom skolen. Har endelig innsett etter 13 år med skole at jeg ikke er noe geni, så har nesten gitt opp drømmen om å finne på noe smart. Har også funnet ut at skole ikke er noe for meg, så har derfor store planer om å prøve meg som idretts menneske neste år på en idrettshøyskole i Danmark (Så om noen kan lære meg dansk før den tid hadde det vært fint- jeg skjønner ikke noenting av dansk).

  Nå skal jeg få ut den kaken som står i ovnen før den blir ENDA mer svidd, deretter skal jeg svime av i sengen og sove leenge!