Dinasyd -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hjelp!

Skjermen på min pc har streiket... Hjelp søkes!

 • Kenya again! :D

  Ikke lenge igjen til sommeren nå! Er superpositiv om dagen, ikke så rart med tanke på at været er på min side. Sol og varmegrader- kan ikke bli bedre, med tanke på at vi er midt februar!

  Fikk telefon i går morges, med beskjed om at det blir Kenya tur i påskeferien, Jippi! Så nå blir det ned å hilse på Timon og Pumba igjen.. Selv om det blir fravær på skolen, er jeg veldig enig med meg selv at det er verdt det. Lange dager på stranden, og morsomme dager med Pernille, gleder meg! Blir også veldig greit å reise på tur med familien igjen.


   

  Så en veldig spesiell film i går; «Vicky, Christina, Barcelona», selv om filmen ikke var helt min stil, ble jeg helt forelsket i Barcelona! Vet hvor min neste byferie skal være ihvertfall! Gamle bygater med koselige cafeer, mange butikker, nye utesteder, og tidenes fotballby!

  Fant en artikkel i Det Nye om akkurat denne byen, og den blir anbefalt på det sterkeste, så nå blir det å overtale Camilla til å glemme Paris, og få henne med til Barcelona i stedet... Må bare komme meg hjem til Norge å finne en jobb først, heh...

   

   

  Barcelona - byen som aldri sover! 

 • Sygehus besøg igen!

  Ble tur på legevakten med Dorthe og Tale.. Alle 3 men snowboard skader.
  Ble sittende der i nesten 6 timer, og etter 22 timer på buss var det bare pining! Måtte skifte gipsen, som tydeligvis var av stein. 6 personer og en sag senere, fikk de den endelig av! Puha, italienere kan ikke gipse!

 • Bildeer!

  Hatt en suuper tur til Italia, helt til jeg brakk høyre håndledd på snowboard.. Derfor mye bilder og lite tekst...

  Alternative stillinger på bussen!

  Vibeke :D

  Dorthe skadet kneet på snowboard, farlige greier...

  Middagstid, namnam.....

  Så brakk håndleddet.. Søte Therese var med som støttekontakt, og prøvde å snakke italiensk/engelsk...

 • Sen update

  Shoppingtur med Kari før Italia tur.. Utrolig hva man finner på Bilka....

  Tina var også med, men gikk for seg selv.. Hun skulle hatt svart belte i hurtig shopping!

 • Happy <3

  Jeg overlevde fasktisk i går. Var en super trening, med en veldig positiv hest! Problemet var at jeg var hakket ivrigere enn hesten, så jeg valgte å sjekke at hjelmen holdt, så tok en salto over hinderet.. Både jeg og hjelmen lever enda.
  Resten av treningen gikk supert, selv med en hest jeg nesten ikke kjente igjen, hun var uvant ivrig.. Sjeldent jeg er så happy som det jeg var resten av dagen i går, lykkefølelse<3

  Nå er det en time igjen med pedagogikk, før det blir shopping med Kari! Turen går jo til Passo Tonale om 2 dager, så er på tide å kjøpe inn siste rest, og få pakket baggen..

  PS til hestemennesker; ikke kjøp Tretorn, dritt lei støvler hvor glidelåsen ryker av ingenting...  

   

   

  

 • Positiv!

  Snart ut i stallen til Izma igjen- sprangtrening i dag! Har lært litt om idrettscoaching i det siste, så i hele dag skal jeg  tenke; vi kan hva som helst, kommer over hva vi vil av hinder, og vi er supergode!
  Prøvde dette sist også, og vi fikk null stopp, så i dag blir det tenking for harde livet! 
  Målet for dette halvåret er å komme tilbake der vi var i fjord sommer.. Vil komme oss feilfritt gjennom 110 igjen, og gjøre oss klare for høyere klasser...


  Det er som Yvonne skrev på tavlen min for noen dager side; for den som er positiv, er ingenting umulig!

   

 • Gi meg varme!

  Den dagen jeg flyttet til Danmark, gledet jeg meg til å slippe en kald og våt vinter. Tenkte med meg selv at i Danmark, der er det sol og varme. Så feil kan man ta. Her er det iskaldt, det regner OG det snør! I tillegg er luftfuktigheten større, så kulden trenger seg inn overalt, brr!

  Har vært mange timer i stallen i dag, og i og med at vi har skiftet stall, er det veldig deilig og surre bort mange timer der. Har sett SA ri dressur for dressur dommer i dag, og sett på at vår trener, Anders har hatt dressur timer med andre oppstallører, lært myye dressur i dag..
  Senere i dag blir det å pakke til Italia, alt skal pakkes i èn bag, så å få alt av skiklær, vanlige klær, sko og annet utstyr oppi der er en utfordring jeg er dømt til å tape, om jeg ikke skulle finne en bag som rommer det dobbelte av den jeg bruker nå..
  Izma og jeg trives supert på nytt sted. Får mye hjelp med treningen, så nå jobber vi med å bygge opp musklene til Izma, slik at det skal bli lettere for henne på sprangbanen. Veldig deilig at det blir lagt vekt på den enkelte ekvipasje, slik at vi får hjelp med vårt problem, og at vi får beskjed om hva vi skal jobbe med de dagene vi ikke har trening. Neste uke, da jeg er i Italia, skal Anders ri Izma 3 dager, blir spennende og se hva han sier om henne etter den uken.

 • Jenta bak bloggen
  Jeg er Dina Pauline, kommer fra plankebyen Fredrikstad. Er sommerbarn, og kom til verden den 1 juni 1992..

  Har alltid vært glad i forskjellige sporter, men har nå endt opp med hest. Er veldig glad i å reise, og med en mamma og pappa som liker å sjekke ut alt fra eksotiske steder, nye strender og storbyer, har det blitt mye reising på mine 22 år...

  Høsten 2014 begynner jeg ved Landbruksuniversitetet i Lund, med base på Flyinge! Ett utrolig flott sted for både hester og mennesker! (Flyinge.se) 

  Har tidligere på denne bloggen skrevet om mitt år ved Aalborg Sporsthøjskole, og siden jeg nå flytter ut av lille Norge igjen, prøver jeg å få bloggen opp på beina også. 

  Bloggen ble opprinnelig startet slik at de hjemme kunne følge meg i Danmark, og håper nå at den kan være til hjelp for å følge med på hva som skjer i Skåne.
  Min ene hest, Calanto, blir med som støtte og treningspartner, mens Larizma flytter til Eidsvoll en stund.

   Gleder meg til å komme igang, og skal prøve å være flink til å huske på å ta bilder i år! :)

     Calanto


   
 • hits