Dinasyd - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Home, sweet home

 det siste innlegget jeg skrev her på bloggen i oktober skriver jeg om hvor godt jeg trives og hvor bra allting er, og det var veldig sant. Jeg har trivdes veldig bra, og jeg har vært veldig glad for muligheten til å jobbe med det jeg trives best med, hestene. Dessverre kan man ikke kontrollere alt som skjer med hodet og kroppen, og ved ett tidspunkt begynte alt å si stopp. Jeg hadde alt for mye og gjøre for en person, så med stevner hver helg, mange hester og en stall som skulle holdes i orden glemte jeg bort meg selv, og hvorfor jeg egentlig startet med hester i utgangspunktet. 

Det var veldig dårlig planering på dagene, og helt umulig og planlegge noe utenom stallen. Jeg visste aldri om jeg jobbet til 17, eller om jeg var ferdig 23 på kvelden. Midt i alt det her begynte også kroppen/ryggen og si ifra om att ikke allting var som det skulle. Jeg glemte gleden med hestene og alt kjentes tungt. Så jeg sa opp jobben og reiste hjem i begynnelsen av Januar.. 

Så står jeg igjen ved ett veiskille, og vet ikke hvilken retning jeg skal velge. Jeg er tilbake ved start, hjemme hos mamma og pappa. Jeg vet ikke om jeg skal fortsette og jobbe med hester, eller om jeg skal finne på noe helt annet. Eneste jeg vet er at jeg først skal ha 10 dager i fantastiske Kenya, før jeg finner nye mål og satse mot!