Dinasyd -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Long time no see?

 

Vært mye som har skjedd de siste ukene, så har helt glemt å oppdatere her. Var hjemme helgen 1. mars, super koselig og se igjen alle, inkludert hesten Sarah! Fikk også tatt bort gipsen, veldig deilig og kunne ri igjen!

 

  

  

Var kjempe deilig og hoppe hesten igjen på onsdag, da både rytter og hest var positive!
Torsdag reiste begge ridelinjene til Herning, for å se hingstekåringen der!  Kjempegøy å se løsspringning av hingstene, og 4,5 og 6 års klassene..Hingsekåring i Herning

Sprangtrening igjen!

 

 

Lørdag da jeg kom i stallen fikk jeg beskjed om at Larizma`s adferd var merkelig, lette kollikk symptomer. Anders (treneren) ville at jeg bare skulle ri henne, så vi fikk løsnet det. Gjorde som han sa, og hun virket bedre. Før jeg reiste fra stallen var temperaturen høy, så var tilbake en tur senere på kvelden.

Kl 7 søndag morgen ringte de som fôret i stallen, Izma kunne vist ikke bevege bakparten. Fikk på meg klærne, stresset ut i bilen og kjørte til stallen.  Kom i stallen, og hesten kunne ikke bevege seg, hun hadde på en måte satt seg i fôrkrybben sin. Veterinær ble ringt med en gang, og han var på plass innen 30 min. Han trodde det kunne være et HVE-1 virus (herpesvirus som påvirker nerver), så det ble tatt prøver. Fikk beskjed om å la henne stå i boksen, og gi henne smertestillende om aftenen.

 

Så nå står hun i boksen, har ikke fått noen nye beskjeder fra veterinær, men venter fortsatt på prøve svar. I går fikk hun beveget seg litt mer rundt i boksen, så håper hun er enda bedre i dag. Masserer bein og rygg flere ganger daglig, og skal i dag på jakt etter et mildere fôr til henne?

 Veldig hovne bakbein..
  • hits