Dinasyd -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Lange dager

Parasitt undervisning = unødvendig... Har obligatorisk kveldslektion i dag, hvor vi lærer om parasitter... Har angst for mark, så blir fin studie av pulten i dag, for power pointen viser masse bilder av mark!!

Det her blir tidenes lengste dag.. Dagen startet 8, og har gått i ett till nå, så blir veldig ok da klokken blir 9, og jeg kan dra hjem og støvsuge leiligheten!

Satser på att helgen blir super- Kari kommer i morgen, og jeg skal på stevne på lørdag! :D

"Min" fina unghest-Vincent :D

Fikk pakke i posten i dag! Herlige mamman min:)

 • 16.03.2015 <-- NÅ går tiden FORT! :O

  Ææææ, det er 11(!!!) uker igjen av dette semesteret! OG jeg er 23 år om altfor kort tid! (begynner nesten å føle meg gammel)
  Det vil si att jeg har 11 uker igjen, så er jeg ferdig med første året som hippologstudent! Hvor er året blitt av?
  Vi fick våra nye unghester i dag, og i uke 21 skal de være innridd og klare for eksamen.. Nå går tiden virkelig unna! (Skal prøve å få tatt bilde av "min" unghest senere i dag)

  I August flytter vi opp til Strömsholm for å gå 2. året der, og er dermed i full gang med å finne leilighet til meg selv, og så klart finne en  super stallplass til Calanto...

  Sitter å ser gjennom bilder i dag, og fant bilde fra denne tiden i fjor, snillere hester skal du lete lenge etter :)

   
 • Jeg er heldig!

  Jeg går på en fantastisk skole, hvor jeg får mulighet til å lære mer om det jeg elsker å bruke tiden på, jeg får se og møte utrolige hester og mennesker... Disse utrolige hestene og menneskene holder motivasjonen oppe, selv de dagene hvor teorien blir tung.

  I tillegg til dette, har jeg en fantastisk hest, som gjør hverdagen komplett. Han er aldri kjedelig, og overrasker hver eneste dag!

  I dag var siste dagen av bruksprövet, og nye hingster er godkjente for avlssesongen... Har sett hopp klassene i dag, og skulle veldig gjerne tatt med meg alle hestene jeg har sett hjem, sååå fine!

  Resten av kvelden skal jeg være sosial med kattene( ingen kommentar om kattedame, tack) og komme meg gjennom to oppgaver som skal leveres i morgen, det her blir en lang natt, men vi liker det :D

 • Kjøre eksamen og pay and jump!

  Så var kjørekurset overstått og vel bestått! Super hesten Bonneville har lært meg utrolig mye! Synd kurset er over, da det er nå det endelig begynte å løsne å bli gøy! Jeg vil kjøre mer! :D

  Har også hatt en annen super hest i dag. Anton slo til med to feilfrie runder på pay and jump, og var kjempefin! Den hesten er bare best :D

  Såå nå er vi forhåpentligvis klare for årets første stevne neste helg- gleder meg!

 • Stevne klare!

  Såå er vi klare for stevner igjen! I morgen skal vi på Pay´n Jump, hvor vi betaler, og rir to runder i ønsket høyde, og neste uke er vi påmeldt på ett stevne som ligger 10 minutter unna Flyinge.. Veldig greit da man kan skritte bort til stevneplassen :) Vi starter lavt, men er veldig klare for å komme igang igjen! Satser på att vi kommer oss ut litt mer i år, enn hva vi gjorde forrige året!

 • A-Å

  Pang! Så var våren her, og hester og mennesker storkoser seg i sola... I går var det 16+ grader, og det samme er det i dag!

  Blir en del bilder i stedet for tekst... Men har lært å kjøre to-spann, fått vel-godkjent på anatomi eksamen, Anton er helt frisk, mamma har vært her på superweekend, og nå er bruksprövet i gang- såå, jeg sikler på mange fine hingster :D

  Når mamma er på besøk danser kattene på bordet......

  København med mami :)
 • hits