Dinasyd -
Forside Add meg Om meg Kontakt

En uke igjen med Bulgaria

God morgen! I dag er det bare en uke igjen til jeg sitter på flyet tilbake til Norge.. Er ikke helt klar for at disse ukene skal ta slutt helt enda..

Hestene er supre om dagen, selv om jeg og Briliant er litt uenige om hvor mye vi skal jobbe om dagen. Han synes det er en super idé og trave litt i sitt eget tempo, samtidig som han kan titte litt på det de andre holder på med, Brilifjanten....

Emili har jeg endelig begynt å forstå litt mer, og hun har blitt mer kjent med meg, etter god hjelp fra Ivo! I går fikk vi ri en cavaletti før vi red ned på en linje med to bommer. Fikk variere på 4-5 galoppsprang. Jeg fatter ikke hvordan det kan være såå vanskelige og treffe rett på en bom og sitte i balanse? Emili er en litt hetere type, og en litt ny type for meg, så alt jeg gjør med min kropp svarer hun på. Veldig lærerikt og få ri henne, og jeg er veldig glad for erfaringen jeg får.

I dag er jeg klar for en ny dag med superdyra, og skal avslutte kvelden med tabata! Gleder meg :D

Håper alle får en super torsdag!

Ciao

 • God søndag :)

  God morgen!

  Håper alle får en fantastisk dag, jeg skal ihvertfall gjøre det beste ut av min, noe som ikke er så vanskelig med disse fantastiske 4'beinte :D

 • Nye lærdommer og pizzadate

  Nå begynner det virkelig å gå opp for meg hvor mye jeg lærer hver eneste dag her. Hele dagen ser jeg super hester og veldig bra ridning. I går forklarte Ivo hvordan han tenker når han varmer opp hesten, samtidig som han viste hva han gjorde på hesten. Han forklarer på ett sett som gjør det veldig lett å forstå, så selv om det var grunnleggende prinsipper forsto jeg det på en helt annen måte enn hva jeg har gjort tidligere!

  På morgenen i går var det løshopping av syv 3-åringer! Veldig gøy p se hvordan de hopper og hvordan de tar seg til hinderet uten påvirkning fra en rytter på ryggen :D

  Jeg har ny ønskeliste til jul! Tidenes sandwichsteker! Denne er helt genial, så om noen vet hvor jeg kan få tak på en sånn så blir jeg lykkelig!

  Kvelden avsluttet med pizzadate med Amanda! Koselig og komme seg ut, og kunne prate norsk/svensk igjen..

  Vet du er skandinavisk da forretten var ost, og du bestiller pizza med ekstra ost... De bulgarske jentene på bordet ved siden av satt med en veldig lett salat som de så vidt spiste noe av, jeg kunne aldri vært bulgarsk vet jeg nå :p

 • Bildedryss

  Tror jeg får begynne med frokost blogging igjen, da holder jeg meg ihvertfall våken til innlegget er ute..

  Har fulle dager med mye hest, og jeg lærer utrolig mye hver dag!

  De siste to ukene har det vært mye nytt, da Ivo, Krasi og hestene er hjemme igjen..

  De her hestene gjør dagene veldig bra!

  (Emili, Luvar og Briliant)

  Forrige helg var det en typ av hesteshow/stevne en times tid unna, så da pakket vi hester og utstyr og tilbragte dagen der, veldig gøy å se litt andre staller også, utrolig fint sted!

  Den stjerna her, Evan, vant 125:)

  Jeg og Siyana avsluttet dagen med å kjøre rundt på jakt etter pizza.. Avsluttet det hele med å flate ut på gulvet :D

  8 mars, kvinnedagen, feires mye mer her enn hjemme. Så en av mennene i stallen hadde med blomster til alle jenter i stallen:)

  Blir mye spennende mat om dagen, tror nesten jeg skal kjøpe meg vegetarisk kokebok når jeg kommer hjem, såå mye god mat!

  Har fortsatt hekta på tabata, og er nå på desperat leting for å finne det hjemme!

  De to siste ukene skal nytes med alle hester og herlige mennesker! Blir trist å reise herifra, men skal også bli bra og se igjen alle hjemme!
 • hits