Dinasyd - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Stjerna

Fikk tilsendt en film av Pernille i helgen, stjerna med de fantastiske bakbena :D

video:video

 • Dagens utsikt!

  Har flyttet praktiken Til Strömsholm i dag, og er klar for noen timer med jobb her.. Helt ok da utsikten er mange fine hester og hinder!

 • Praktikanten *alle kjenner* og Flymaskinen

  Joda, som overskriften sier, alle jeg møter på Hallsta om dagen kjenner meg tydeligvis.. De vet ihvertfall att jeg og Cinnamon(flymaskinen) prøvde å hoppe hus over en bom... Haha!

  Så i dag, i dag har jeg hatt ekstra remmer til å holde meg fast i! For aldri i livet om den hesten skal få meg av fler ganger!

  Litt med hjertet i magen at vi skulle ut på galopptur på ett jorde i dag, med tanke på att han tydeligvis fikk hvile i går.. MEN etter 2 bukk og litt hopp satt faktisk praktikanten fortsatt på ryggen av hesten! *stolt*

  Red også en annen fining i dag, som jeg helt har glemt å ta bilder av. Men Orio, en stor frieser! Jeg har aldri klart å ri frieser (aner ikke hvorfor?), men etter en stund gikk han faktisk med bøyd hode og løfta på ryggen, så noe ble vi ihvertfall enige om!

  Min egen gale hest fikk en siste hviledag i dag, hvor vi sjekket om gresset var grønt nok på andre siden av gjerdet! Jeg synes det så bra ut, men tror ikke sjefen (Calanto) var helt enig, så med meg på slep måtte vi forbi ett neste gjerde.. Håpløse dyr.. I morgen, da skal vi i gang med å skritte igjen, nå har han latet seg lenge nok!

  Så bare for å nevne det, dekkenet han har på var nyvaska i går, det gikk 2 timer, så, så han ut som om han hadde rulla i shit igjen (noe han helt sikkert har gjort også!)

  *gir opp*

  Ciao fra en oppgitt praktikant med gale hester!

 • Til Pappa

  Om din pappa er en hardt arbeidende mann og din helt, en mann som hjelper deg uansett hvor ille det er, og er den beste pappaen man kan ønske seg! Hvem som helst kan bli far, men det skal en ordentlig mann til for å bli pappa. Sett denne i din status og la alle få vite hvor glad i og stolt du er av din pappa! Man kan erstatte en hel del mennesker i livet, men vi har bare en pappa.?

  Jeg kom over denne på facebook i dag, og begynte å tenke på min pappa! Når var egentlig siste gangen jeg takket han for alt han har gjort, og ikke minst alt han gjør, hele tiden, for meg?

   

  Så til min aller beste pappa:

  Takk for at du hele mitt liv har dratt meg opp av gjørma(bokstavelig talt) når det trengs, du var også den som lo av meg og ba meg ta meg sammen da det var det jeg trengte- du trodde på meg!


  Takk for at du har stilt opp på alt jeg har villet prøve, fotballkapmer, turnoppvisninger, og ikke minst alle milene du har kjørt til stevner og skoler med hestehengeren bak.
  Takk for alle turene jeg har fått bli med på. Du har lært meg å se alle mennesker, uansett hudfarge og religion, rik eller fattig. Takket være dette har jeg fått ett bredt syn på verden, og jeg vet at det finnes en verden utenfor lille Norge.  Samtidig har jeg fått minner for livet..


   


  Takk for at du har lært meg å bruke hammer og sag, blande sement og bygge garasje, jeg vet nå at jeg kan klare det meste, uansett hva det måtte være.
  Tusen takk for at du alltid er der. Jeg vet jeg kan ringe deg når som helst, du har alltid ett svar..
  Takk for att du alltid kommer når vi trenger deg. Uansett om det er for at man er for trøtt til å kjøre alle 50 mil hjem til jul alene, eller om man har krasjet med hesten flere timer ned i Sverige.

   
  Du er også den som har lært meg at vi skal leve hver dag, og ikke være for seriøse!
  Tusen takk for at du (dere) alltid støtter meg 100% i det jeg vil gjøre, og at dere lar meg få muligheten til å studere det jeg virkelig elsker her i livet!
  Du har vært en stor del av det som har gjort meg til den personen jeg er i dag, en selvstendig jente som vet hva hun vil, som ikke godtar alt og som vet hvordan hun skal være ett medmenneske og som lærte meg og elske alt av dyr!
  Jeg er veldig, veldig, veldig glad i deg!

                                                                         

  Så tusen takk pappa, for att du er den du er, du er virkelig den beste pappaen en jente kan få!

   

  Klemmer fra Dina

 • Thank you for flying Air Amateur

  På praktikplassen min har de en 5 år gammel hest, som er under innlæring, Cinnamon. Jeg har hatt som mål at Cinnamon og jeg, vi skal bli venner! Til nå har det fungert veldig fint. Første gang jeg red prøvde han å kaste meg av 10 ganger, andre gang var det "bare" 5 forsøk.
  MEN 3 gangen derimot, da så han spøkelser i hvert eneste sandkorn på hele ridebanen! Han får noe som heter sadeltvång når man strammer sadelgjorden under magen hans, så han blir veldig spent. Etter mye om å men slappet han av å ble egentlig veldig fin. Vi red galoppbommer på bakken, og Cinnamon galloperte over bommene som han aldri hadde gjort annet. Helt til vi skulle bytte vei.

   

  Tenk deg at bommene ligger på bakken, og Cinnamon som flyver over!

  Det skal også nevnes at han har dressurstamme, så han er vel opprinnelig avlet for dressur.


  Uskyldigheten selv :)
  Det hele endte med en Dina som fløy av midt under ridlektionen. For å gjøre det hele værre var det en nybegynnergruppe med små barn og ponniser i andre enden av ridehuset, og alle fikk med seg min fantastiske flyvetur, jippi!  Det skal sies at Cinnamon var helt fantastisk å ri på mandag, på dressur lektionen :D

   

   

  Ciao "en mørbanka Dina"

 • kort fortalt....

  Jeg lovet en lengre oppdatering, men vet helt ærlig ikke hvor jeg skal begynne. De siste ukene har bare flydd av sted!

  Men siste opdatering var om Mazack, han som trimma magemusklene mine, og Mazack, han fortsatte å gjøre det helt til eksamen. Jeg grinte når jeg gikk ut av banen (for første gang!!), for eksamen kjentes ikke bra ut. Han rygga inn i dressurrailen, kastet seg ut i økningene, og han synes jeg var en idiot som prøvde å stoppe han, han har jo gjort dette før. Men utrolig nok ble vi godkjente, og jeg er fornøyd med 60,3% i LA4 på en hest jeg red i 2 uker før eksamen.
  Sammenfattet så er alle eksamner godkjente, så nå er det bare en igjen, og den kommer siste uka vi er her.
  Tiden med Blingh Blingh er nå over, og hun har reist tilbake til sin eier, kommer til å savne den her lille galningen.  Når alle andre er rundt i sverige på praktik, er dette måten å ha lørdagskvelder på -Corona og netflix!


  Endelig begynner det å nærme seg vår på Strömsholm! Vet ikke hvem som er lykkligst, om det er meg eller hesten...

  Denne passer meg så utrooolig bra nå som vi har kverke på praktiken! Det er klær og sko OVERALT i bilen, jeg holder på å bli gal...

  Etter en herlig påske hjemme hvor jeg klarte å få influensa, ble første uka av praktiken tilbragt i sengen, typisk meg....
  Andre uka var jeg tilbake, og denne uken fikk Hallsta RK også påvist kverke, en farlig hestesykdom som smitter veldig lett. Så nå går det i fullt klesskift og dusjing hver gang jeg kommer derfra, puha!
  Første uka på praktiken fikk jeg også begynne å sette igang Calanto, det varte hele en uke før han skadet seg igjen..

  Kort fortalt så er alt bra, jeg trives på praktiken, det begynner å bli vår, og jeg teller ned dager til sommeren! I tilleg kommer min mamma om 2 uker, gleder meg!

  Mumrik, min nye bestevenn... Bor på Hallsta RK

  Ciao Dina

 • Long time no see

  Beklager langt fravær.. Lange dager, examner og influensa tar tid...

  Skal prøve å komme med oppdateringer igjen i morgen, men legger ved mitt seneste prosjekt till det;

   

  Den beste av de alle, Izma <3

   

   

   

  Ciao Dina