Dinasyd - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

StevneTirsdag!

Stjerne hester som alltid! Cronist har hatt sin tredje stevnestart og var igjen feilfri i 90 cm. Han var så gira på oppvarmingen at vi hoppet 5 hinder totalt før vi gikk inn på banen (vanligvis hopper vi 10 sprang før start)!

Nisse var litt mer matt i går, han var superfin på hinder, og runden var egentlig veldig bra, men fikk to bommer ned på en linje. Fikk litt sjokk i går, da det plutselig kom trekombinasjon i en 120 cm klasse. Aldri hoppet det på stevne før, men Nisse tok det som ingenting- så selv med litt feil på hinder er jeg fornøyd med gårsdagens stevne!

(Hvordan laster jeg opp filmer her fra mobilen?!)

 • Han er ganske bra, den her Nissen

  Dagene går unna og avslutningen nærmer seg med stormskritt. Mine to fantastiske skolehester har gjort de siste månedene så utrolig bra!

  Selv om de begge har vært utrolige er det en av dem som har gjort så mye for meg. Jeg har fått igjen troen på at jeg kan klare alt, jeg har lært meg hva det vil si og fokusere 100% på noe, og jeg har lært at båndet du skaper med hesten er det viktigste av alt!

  Nintendos har lært meg at om jeg tror jeg kan gjøre det, så kan jeg gjøre det. Han har også lært meg at positivitet smitter. Er jeg på bra humør og gleder meg til ridpassene, da går han som en stjerne! Er jeg trøtt og ufokusert, så er han drøy og vanskelig.

  (Skal også sies at trenerne her har vært en stor motivasjon og store forbilder!)

  I morgen er det klart for det siste stevnet med stjernene, og jeg har bestemt meg for å gjøre det beste ut av dagen! Jeg gleder meg som en unge til å ri ut på gressbanen i morgen :D

  Kamel eller hest? Nisse❤

  Vi var så heldige å få besøk av Victoria i helgen. Begge hestene fikk tidenes spa behandling med børstene, så hun har to nye fan!

 • Snälla, stanna tiden!

  Mai- måneden jeg både har sett fram til og gruet meg til i 3 år. De beste 3 årene av mitt liv går nå på siste måned, og ett nytt kapittel skal begynne. Innen vi skal ta det neste steget ut i verden er det examensoppgaver som skal leveres, stevner skal rides og det skal søkes på jobber i hele verden. 

  Jeg er på jakt etter en jobb hvor jeg kan utvikle min ridning, og vil veldig gjerne reise ett år (eller fler) til Danmark! Liker veldig godt det landet, samtidig som jeg kan holde kontakten med venner og familie i Norge og Sverige. Men for all del, om drømmejobben duker opp i Kina eller USA, da er jeg på neste fly ut! 

  Forrige helgen fikk jeg besøk av de meste fantastiske foreldrene som finnes, så koselig med en helg hvor jeg kunne gjøre litt annet enn å henge i stallen eller i huset her hjemme. Vi reiste til København på lørdag, og fikk en hel dag blant turister, familier, shoppere og alle andre som hadde tenkt att lørdag var en bra dag i kbh. Kaos med mye folk- men jeg elsker det! Kvelden hadde vi bord på Gaspari, en b&b med en fantastisk resturang. Tror aldri jeg har spist så god mat som den vi fikk der! Søndagen avsluttet vi med tur i parken med Nintendos. Det var en veldig lykkelig hest som hang med som en hund på tur!

  Grillkvelder med jentene slår aldri feil- vi nyter att sommeren er på vei!  Valborg feiring med Therese. Tidenes lengste dag, men så utrolig gøy!


   

  Den siste tiden har det også vært litt stevner på mine fantastiske hester. Cronist var igjen feilfri i en 90 cm klasse her på Flyinge, og Nintendos var feilfri i 110 cm og i vår første 120 cm. Selv om 120 runden ikke var det beste vi har ridd, så viste han igjen hvilken fantastisk hest han er. Om en uke er tiden kommet for vårt siste stevne, og jeg gleder meg som en unge til å ri Cronist gjennom nok en 90 cm klasse og Nisse i en 120 cm klasse. Hvordan jeg skal klare å reise fra sistnevnte vet jeg ikke enda, men nyter tiden som er igjen fullt ut.