Dinasyd - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Lunchtid for 2 og 4'bente

Mobilblogg: Formiddagshilsen fra oss, vet ikke om det var Jeg eller hestene som var mest klar for lunch nå, men lykkelige var vi alle !

 • Nytt hjem i nytt land!

  Velkommen til Belgia! 

  For tre uker siden ringte min lærer og spurte om jeg hadde noen jobb enda. Litt halvveis svarte jeg, sommerjobb ihvertfall. Fikk dermed tips om en jobb i Belgia, og 12 timer senere satt jeg på ett fly for en uke med prøvejobbing! Jeg fikk jobben, og på søndag satt jeg meg i bilen for å kjøre de 130 milene til Opglabeek.

  Så nå bor jeg på Sentower Park, med jobb som stablemanagaer/groom på Sentower Stables! Superfine hester, bra mennesker og fantastiske omgivelser, så jeg gleder meg masse til tiden fremover. Litt trist og reise fra familie og venner igjen så fort, men heldigvis finnes både facetime og fly, så vi ses ofte allikevel!

  (Bilde kommer så fort det går å laste opp igjen)

  Jeg skal fortsette og blogge så ofte jeg får tid, så jeg håper dere vil følge meg videre. Nå til helgen er det stevne på Sentower Park hvor flere av hestene skal gå, og neste uker reiser vi på ett to ukers stevne med noen hester. Satser på bra med internett og mye bilder!

 • Hawaii-party

  Lørdagen kom, og forsvant igjen før jeg rakk og blunke. Super vellykket bday med en herlig gjeng!

  Mine toppen foreldre hjalp til som de heltene de er, og ble her til maten var over. Lite annet å si enn att det er en kveld jeg kommer til å se tilbake på med ett stort smil i lang tid framover. 
  Bilder fra begynnelsen på kvelden:

  "Tæsse beach"

   
   

  "kiss the chef"

   

   

   

   

  Camilla og mamma´s fantastiske kake!

   

   

   

  Verdens beste Hugo

   

  Beste!

   


   

  Søndag og siste kvelden med Therese på besøk

  Tuusen takk til alle som gjorde vårt 50´års lag helt perfekt!

 • Hawaii party- planlegging!

  Nå i juni har både jeg og Camilla fylt 25 år, Så 17 Juni- da skal vi ha 50 år´s lag! 

  Hawaii er temaet, og planleggingen er i full gang! Jeg har ikke vært mye hjemme, og kjenner at jeg henger litt etter med både dekorasjoner og kostyme. Planen er å få til skikkelig hawaii stemning, med masse lys, farger og bra musikk. Camilla´s kjæreste har snekret sammen en hawaii bar, og pappa er igang med å lage langbord. Planen er å grille, så vi håper på strålende vær og god stemning. Skal på manglerud senteret i dag for å se etter litt mer dekorasjoner, så håper på å ha litt mer bilder å legge ut her i kveld. 


   

  I dag kommer også beste Therese med buss fra Sverige, så jeg er for dagen i Oslo på jobb med mamma :) 

      

 • Ett kapittel i livet er over

  En epoke i livet er over, og jeg ser tilbake på 3 fantastiske år. Kan trygt si at det har vært de tre beste årene i mitt liv. 
  Jeg har de siste tre årene lært så mye. Jeg har fått ett helt nytt syn på hester, både som individer og som jobbmuligheter, men jeg har også lært utallige ting om meg selv. Jeg vet nå at jeg kan gjøre hva som helst, hvor som helst, uten problem bare jeg bestemmer meg for det! 

  Champagnefrokost med jentene på avslutningsdagen

   

  Det jeg egentlig vil si med dette er takk. Tusen takk till Flyinge og Strömsholm, lærere, hester og venner, som har gjort meg til den personen jeg er i dag. Den jenta som stolt går ut av Flyinge med hippologexamen i hånda, og med masse ny kunnskap i bagasjen. 

  (Og takk til min fantastiske familie som stiller opp og støtter meg, uansett hvor i verden jeg velger og reise!)
   

  Vi fikk 2.plass i terrängtävlingen! Hadde jeg aldri trodd, så stolt av Nissen!  Vi hadde en fantastisk avslutning med hele klassen, alle lærere og hippolog ettorna. Mamma, pappa og Camilla kom ned med fly dagen før, så de fikk vært med på avslutningen, så koselig! Det var super stemning og ikke mye gråting på selve avslutningen. Det var ikke før jeg skulle ta ett bilde med Nisse, da knakk hele verden sammen og jeg kunne ikke stoppe igjen. Noen hester setter store spor i ens liv, og denne hesten har satt ett stort spor i mitt hjerte. Kommer aldri till å glemme fantastiske Nintendos. Ett bilde sier mer enn 1000 ord sies det. Jeg tror disse bildene sier alt.

   

  How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.
  ? Winnie the Pooh

   

   

   

  Den beste klassen som finnes!
  Venner for livet som jeg håper jeg alltid vil ha kontakt med