Dinasyd - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bare sånn til info- jeg lever
Hatt en veldig koselig helg hjemme i Fredrikstad i helgen. Veldig koselig og se igjen foreldre og Pernille, utrolig nok. Fikk også hilst på nesten hele slekten, da Pernille hadde familie bursdag. I tillegg til at hun krevde både det ene og det andre, krevde hun også gaver fra ferjen, og Oreo kake, av meg - bortskjemt! Nesten best av alt fikk jeg se Hugo og Armani igjen! Finnes ikke bedre hunder... Var også en tur innom stallen, slik at Lilly fikk vist meg hvor fornermet hun faktisk er på meg.

                                                 
                                                                                                                   Pernille's oreo kake


Etter bare noen timer hjemme savnet jeg faktisk de på skolen, så var veldig greit å være tilbake igjen på søndag kveld!
Izma har det supert, og har vært igjen i Danmark med Kari og Latino i helgen :)

 

                                  

                                                                                                                      Tror kansje ikke danskene vet hva drenering av ridebanen er, utebanen er nå badebasseng!               

Har egentlig null skrivelyst, så da stopper jeg likegreit her, så jeg ikke ødelegger enda mer av det allerede ødelagte innlegget. (Beklager dårlig skrivekvalitet, og unyttig info)

 

Bare en ting til, ferjemat er oppskrytt og anbefales ikke, etter å ha tilbrakt nesten 8 timer av helgen på en ferje har jeg fått testet ut en del;

                   Tørt.                      • Søster gis bort!

   
  Min lillesøster Pernille på 17 år, gis bort! For det meste grei og ha med ut, så lenge du får henne til å holde munnen. Om ikke, kan det være at du ønsker deg et hull i jorden, da hun kan komme med mange dumme spørsmål. Geografi timer er også obligatorisk vær dag, da jenta tror Nordpolen ligger i polen, og at julenissen dermed er polsk. Ellers ønsker vi et bra hjem for henne, der hun kan boltre seg i klær og sminke, da dette er noe hun setter stor pris på.

  God økonomi kan være en god ide, da Pernille gjerne foretrekker og bade i penger. Du bør heller ikke være allergisk, da du aldri kan vite hvordan dyr hun drar inn i huset (alt fra hester til rotter)!   

  Ber deg se bort ifra denne annonsen, da det eneste formålet med den var å gi Pernille noe hun ønsket seg, et eget innlegg på min blogg!

   

   
  Loveyou lille siss!

 • Teori igjen (Bloggtid)

   

  Noen vil kansje si det er dumt og bruke undervisningstiden til blogging, men jeg mener det er bedre å blogge, enn å sitte å se dum ut fordi jeg ikke forstår... 

  For første gang i livet har jeg fritidsproblemer. Altfor mye fritid, og altfor lite å gjøre! Det vil si at det blir mye kaffe, enda mer sykling, og altfor mye solarium ( lei av å være solbrent!) Angrer vel kansje på at jeg skrev dette da bøkenen er bestilt, og vi begynner med mer lekser, men.....

   

  På en annen side er det aldri kjedelig her, og man er aldri alene. Og når det er folk rundt deg til enhver tid, blir det ganske mange morsomme situasjoner i løpet av en dag. Som da folk (Kari) klarer å kjøre på veggen i stallen, sykle på røde lys, nesten bli påkjørt av bussene, kjøre seg bort, styrke trening som resulterer i syk stølhet, og altfor mye mer. I tillegg til dette er det mye misforståelser i språket, så har hatt en del intressange samtaler med danskene, hvor vi tror vi snakker om det samme, men svarer på helt feil ting =P

   

  Bildeopplasteren fungerer ikke, så bildene kommer heller en annen gang, om jeg gidder....


   

 • 06.sep.2011

   

  Det skulle ikke ha vært lov til å la mennesker som ikke klarer og snakke tydelig og høyt, ha forelesninger i anatomi! Til og med de danske elevene sliter med å forstå hva han sier, så for min del kunne han like gjerne snakket gresk, jeg forstår ingenting.

   

  Heldigvis har man facebook og andre fornuftige internettsider og bruke tiden på, så får man ta igjen den tapte undervisningen ved å lese bøkene senere. Tross alt er dansk lettere å lese enn å forstå.

  Har heldigvis fått brukt dagen til rydde opp på iphonen, slettet bilder av Pernille, som nå har fått sin egen mappe på min facebook!

   

  Senere i dag blir det riding fitness igjen, slite oss ut litt før turen går til stallen for å ri. Larizma har fått nye sko i dag, av ny smed, så satser på at hun fortsatt har alle 4 bein på plass!

  Og siden jeg har så lite å gjøre, kommer det enda flere bilder;

   

 • Internat dag!

   

  (Dette skulle vært postet fredag 12 august)

  Da klokken var 10 på morgnen i dag, dro vi til Aalborg Sportshøyskole for å få nøkkelen til rommet. Hadde store forhåpninger om å få rom alene slik jeg søkte om, men da vi kom inn på rommet var det 3 senger der. Er vel bare å gjøre det beste ut av det :)

  Etter å ha pakket ut noe der oppdaget vi raskt at jeg trengte mer plass til både klær og andre ting, flaks for oss løigger IKEA 10 min unna.
  3 timer senere var vi tilbake på rommet, med en kommode med skuffer, kjøleskap, vannkoker, og MYE annet. Gikk litt mer tid til å rydde ut av bagger og lignende før vi dro til Larizma.

  Skullen ikke tro det var mulig og merke forskjell på en hest så raskt, men virker som om hun har det helt supert på stallen her. Hun er veldig positiv, ikke irritert på noe lenger, og er med på alt :) I dag har hun også stått ute med en annen hest, så hun var leirete fra ørene til halen. Men etter en kommentar fra Ole den første dagen ( Nordmenn vasker hestene altfor mye, skjønner ikke at de gidder), bare børstet vi av det verste og fikk på henen utstyret. nLitt stiv og ri i dag, men kunne nok ikke forventet noe annet da hun sto så lenge på henger i går, og med alt stresset på et nytt sted. Tror også de prøver å fete opp den store hesten min her. Vær gang jeg kommer vasser hun i høy!

  Skulle ut å spise på kvelden med mamma, pappa og Pernille. Ganske morsom kveld med tanke på alle bildene Pernille absolutt skulle ta i speilene på restauranten!   

   

   

 • Danmark!

   

  11. august 03.00 på morgnen (natten) ble jeg og Pernille møtt av 3 søte jenter i stallen som hadde stått opp for å si hade til oss, kjempekoselig.. I tilleg var det en supertrøtt hest som nektet å stå opp!

  03.30 - mamma og pappa har endelig kommet, og hesten blir lastet på hengeren, ferdig bandasjert og klar for en lang kjøretur. Etter 20 minutterkom vi til grensen, zlt gikk bra gjennom tollen, heldigvis!

  Deretter gikk turen til Gøteborg hvor vi skulle ta fergen til Fredrikshavn. I og me. d at jeg skal ha en bil der nede kjørte vi nedover med to biler, noe Pernille synes var veldig greit, for da kunne hun ta så mye bilder hun ville, og spille så høy musikk som overhode mulig.

   


  Vi var heldige og rakk 07.00 ferja til Fredrikshavn, i tillegg var det en ekspressbåt, slik at det bare tok 2 timer :)) Larizma var ikke helt sikker på hva hun synes om ferja, men etter en times tid roet hun seg og spiste frokosten sin.

  Da vi ankom Fredrikshavn var det ca 45 minutter kjøring igjen til stallen, PErnille kjedet seg igjen, og fortsatte med å ta bilder av seg selv, seg selv, og seg selv igjen...


   

  Vi ankom stallen og ble tatt godt imot av Ole Madsen, han som eier stallen, og som også er trener i forbindelse med skolen. LArizma fikk en stor lys boks i flis stallen, og skal i morgen bli satt ut med andre hester.

  Etter at vi selv fant hotellet, og hadde fått spist noe, gikk turen tilbake til stallen for å la Larizma få trave av seg litt. Hesten ville nesten ikke ut av stallen, hun stortrives. I tillegg har hun fått en ny norsk nabo som hun ikke vil forlate.

  

  

  

  

  Da kvelden kom var vi så slitne at ingen orket tanken på å gå langt, å da kl var 22, lå hele gjengen å sov :)