Dinasyd - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bildedryss

Tiden flyyr-altfor fort! Denne uken er det fullt opp med breeders trophy, og Om under 2 uker er mamma, pappa og Pernille her- gleder meg!

Formen begynner endelig og bli bedre. Söndagen var jeg på middag hos de jeg leier hos, veldig koselig med litt socialt utenom skolen igjen :)

Happy girl-pepperkaker :D

Foderlabbet- hatt øvninger med foder rundt om på Flyinge

Her blandes og kuttes höyet til hestene

Active stable

Terrengbane, var med en av de i stallet og så treningen- spennende :D

Vært ute med kattene igjen- Gizmo er forstatt sur for det :D

Blir lite tekst for tiden, men prøver å ta det igjen med bilder :)

Calanto er super for tiden, og nå på torsdag skal hopp treneren ri han- blir spennende å se hvordan han går da :D

 • Bildedryss

  Siste uken

  Halmlager- ca 1200 baller :o

  Skolehesten jeg har, StakkaBo :D

  Vi lærer Flyinge knopper :D vanskelig ig få det riktig, så blir myyye fletting frem mot eksamen!

  Kjøretrening med kattene, så da tok vi turen til Calanto. Ziva var nysgjerrig og positiv, Gizmo har fortsatt ikke tilgitt meg

  1 grad i september?! Jeg går i hi frem til april!

  StakkaBo :D

 • Tiden flyr!

  Lenge siden sist! Her går dagene unna så fort, så jeg rekker ikke tenke på neste dag för den er der... Her er vi i gang med 3:e uken, og jeg startet med ridning her i går.. I går red vi to hester i dressyr, og i dag er det bomarbeid.. Den förste uken med ridning skal vi ri forskjellige hester hver dag, for å finne den hesten vi passer best med. Så det her blir en spennende uke!

  Bilde fra longekurs

  På torsdag er det endelig klart for sprangtrening med Calanto igjen! Har ikke hoppet ett hinder på over 4 uker, så jeg gleder meg! :D

  I helgen var det fölauktion og avlschampionat i terreng her, utrolig göy! Også veldig morsomt å se fölauktionen, utrolig hva små föl koster! Har filmer av de, skal pröve å få lastet opp via pc, fungerer ikke fra mobil...

  Fikk også bilder av Izma her om dagen, hun nyter livet... Og jeg savner den hesten utrolig mye!

 • Vi vant :D

  Det var en ting jeg var fast bestemt på og ikke gjøre i dag, bade i elven rundt åbanen. Har i 3 uker hørt om blodigler og ødelagte klær, så bade skulle jeg ikke... Men når du setter 30 konkurranse mennesker sammen, da kan man ikke la være, og fast bestemt på å få mange poeng var jeg først uti :| mange morsomme aktiviter, hvor man virkelig lærer å kjenne resten av klassen :) og beste av det hele, gruppen vår vant :D var også Disney tema, så i dag ble det ballong ører og svart nese, Minnie mus!

  Har hatt clinicer med kjente trenere i dag også, veldig lærerikt!

  Vært mye regn i hele dag, så Anton fikk trimmet i longa, noe som var likegreit med det energi nivået han hadde i dag :))

  Nå venter en varm dusj og kattekos før jeg tar kvelden, tilbake til Flyinge i morgen tidlig :D

 • 08.09.2014

  Long time no see... Sorry!

   

  Her går dagene unna som bare det, og jeg har allerede bodd her i 3(!!) uker. 

  Skoledagene flyr forbi, fortsatt med masse info, regler og rutiner. Helgen ble tilbragt i stallen, hvor mye av dagene har gått til dressur stevne. 

  Vi kom oss gjennom programmet, og jeg svimte utrolig nok ikke av før vi red inn. Dessverre er det vist slik at Sverige ikke har de samme reglene som Norge, så vi ble diskvalifisert for at jeg red med pisk gjennom hele programmet, haha! Men vi fikk karaterene, og vi hadde vært godkjent, så jeg er egentlig fornøyd :) Calanto var egentlig fin, fikk han ikke helt gjennom da han var utrolig sei, men med den varmen det var her i helgen skjønner jeg han godt :)  Lykkelig hest som var ferdig på stevne- han fant den største jordflekken......

  Lørdag dro jeg og Kristine på hestebutikk-jakt, og fant den fine hestebutikken 20 minutter unna, dit skal jeg tilbake! Masse fine klær :D Fant også en koselig resturang på vei hjem, så lunch i 26 varmegrader var ikke feil! 


   

  Søndag- laang tur med Calanto- vi testet ut Labyrintet på Flyinge :D

  I dag har vi hatt examensclinic med klassen og mange av lærerne, utrolig lærerikt! Så har fått sett alle praktiske eksamner vi skal gjennom i år:D

  Resten av uken er fullbooket, men teambuilding, mye teori, og konkurranser/pizza kveld med klassen. Til helgen starter avlschampionatet i feltritt, i tillegg til at gruppen jeg er på har stalltjeneste igjen, så det blir en super heste-helg. Ska prøve å ta masse bilder de neste dagene og få de ut her :)

   

   

   


 • Puha!

  Pangstart! 

  Tenkte egentlig at de første skoledagene helt sikkert kom til å gå litt rolig, med omvisninger og info. Men så feil kan man ta! Etter 1 time med info ble alle sendt ned i stallen "vår" og inndelt i grupper. Deretter fikk vi utdelt oppgaver som krevde samarbeid og pedagogisk(?) tenking. Vi er 28 stk som har begynt på hippologen i år, virker som en veldig grei gjeng med jenter, så tror de neste årene blir veldig bra!

  Allerede ved ettermiddagen var min gruppe (rød) i gang med stalltjeneste som vi skal ha mand-tors hver 3:e uke, og hver 3:e helg. Stalltjeneste vil si fôre hestene i "vår" stall på morgenen, møkke, slippe ut hester, og feie ute og inne. Flyinge er åpent for publikum hele tiden, så viktig at alt ser bra ut til enhver tid... 

   

  Dag 2: Calanto skulle ha sko, og i og med at vi skulle ha stalltjeneste måtte jeg levere han på smia før vi startet, så kvart over 6 gikk vi fra stallen, vet ikke helt hvem av oss som var trøttest, men fort gikk det ihvertfall ikke! :P
  Lang dag med veldlig mye informasjon, og masse regler som skal læres rundt bruk av ridehus, ved håndering av unghester og reglene om klær som er lov å bruke. Har også hatt brandgjennomgang av hele senteret med omvisning i dag, det er stoore områder her!
  Har også fått en kort innføring om active stables. Det er ett prosjekt på Flyinge hvor hestene går ute det meste av døgnet. De har på seg halsbånd med sensorer, så når det er tid for de og spise går de inn i "bokser" hvor de blir fôret med kraftfôr. Har visst vært ett vellykket prosjekt, for nå går det 19 hester i active stable, noe som gjør det veldig lett for oss å drive stallen, da vi slipper og fôre og møkke for disse hestene :))

  Dag 3: Kjempehardt å stå opp i dag. Kjenner på det at det har vært mye nytt denne uken, og att det har vært mye å lære. I tillegg til det som skjer på skolen har jeg Anton etter skoletid som også skal ha oppmerksomhet og mosjon. Men veeldig glad han er med :D  
  Gjorde ett forsøk på å ri gjennom programmet som skal ris på stevnet i helgen i dag, og tenker egentlig at vi er heldige om vi blir godkjent! Tar stevnet som trening, og tenker at vi bare skal ha det gøy i helgen!

   

  Anton har fått seg enda en kompis! En 4-årig vallak som en i min klasse har med seg, så nå får han endelig gå ute å krangle med noen igjen :)

   

   

  Jeg fant jeg fant! Året er reddet, nugatti <3

   

   

  En del bildet av Flyinge   Misfornøyd Calanto på smia :)

  Kort oppsumert virker alt veldig bra, og jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang! :D Skal prøve å blii flinkere med denne bloggen så fort jeg får inn rutiner og energi ;)