Dinasyd -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Weekend!

Midtvejsfest/ Halloweenfest :D

 • Kostyme kveld!

  Fredag kveld er de klart for midtvejs fest, og i og med at Halloween er like ved skal alle kle seg ut!
  På SPH er det ikke vampyrer og hekser det går i, ihvertfall ikke fra nordmennenes side. Yvonne har fått syjobben, så hun har sydd bukser til gangstere, klovneskjørt og kubein!
  Christine er overlykkelig, hun fant en ku drakt tidligere i dag, på en kostymebutikk :) 
  Andreas har laget perlekjeder og øredobber til mitt "kostyme" så får vi se hvor godt det fungerer på fredag!

 • Mandag!

  Mandagen starter med tur til Rønnerup (?) med hele skolen- ute aktivitetsdag! Klatret gjennom terrengløype, laget sandfigurer, spilt golf, laget sang og vært gjennom "terrengløype" i vannet! Etter alle aktivitetene fikk vi tilgang til badeland før vi reiste tilbake til skolen.. Red på tur med Christine og Ylva i går, før Cicara fikk spa behandling :)
  På kvelden ble det satt frem vaffeljern, så da måtte Christine steke vafler for Kari og meg (:

 • Lørdag!

  Var på JBK horse show i går, og da ble det nytt dekken til Izma, ikke at hun var så fornøyd med det, da det er med hals (: Har også passet Cicara for Elin denne helgen, søte hesten som var skeptisk til fjordingen og Christine!
  Kjøkkentjeneste med Vibeke er alltid like gøy, ingen av oss liker å vaske opp for alle andre, så blir mange "usj, ekkelt! "
  Er nesten ingen igjen på skolen denne helgen, så ble en rolig kveld med kakao og krem med Christine og Andreas :)
  I morgen kommer det nye elever hit, så da blir det ny room mate... Igjen....

 • Tirsdag- kort oppdatering!

   

  Har nå jobbet med lekser i 4 timer, analyse av 2 filmer om rytterens balanse og kommunikasjon med hesten. Var veldig intresssant den første timen, men nå ser vi bare frem til å bli ferdig!

  Tidligere i dag har vi hatt hovedfagsdag, det vil si hestefag. For oss betydde det at vi skulle jobbe med rider's fitness oppgaver. Endte opp med å lage en utstrekningsfilm, skal prøve å legge den ut senere, om jeg finner ut hvordan det gjøres.

  Har ridd Izma ganske lett i dag, for i morgen skal vi springe igjen! Selv om vi skal springe uden trener gleder jeg meg til å se hvordan hun er i morgen!

  Har prøvd lange tøyler på Kalinka i dag, første gang for både Katharina, hesten og meg, kjempegøy, og Kalinka var veldig flink!

   

   

   

   

 • Mandag!

  Vært den lengste mandagen på lenge! Elin fant seg en alternativ seng, biljardbordet :)

 • Weekend

  Hatt besøk av mamma i helgen, super koselig! Startet med lunch i Sæby, hvor vi også matet ender!
  Så ble det tur på værkstedet med bilen, som valgte å ødelegge seg selv på vei tilbake til Aalborg.. Kvelden ble det tur på cafe Luna, og en tur i gaden for mojito og strawberry drinker :D
  Lørdagen startet med leiebil og en tur i stallen, før det ble noen timer i gå gadene i sentrum :)
  På kvelden ble det mat på en koselig resturang, musikk kjelleren, anbefales! Var velgående slitne på kvelden, så etter å ha gått en tur gjennom gaden og sett på folk, dro vi ganske tidlig tilbak.. på skolen var de i full gang med vorse igjen, så ble en time der også før natten :)
  Søndag- både mami og jeg syke, så sove dag med en liten tur i stallen, hvor Andreas red Larizma :D

 • Oktober

  Har hatt 2 dager på skolen med Tina, Kari og Andreas.. Resten av skolen har vært i Ollerup på noe greier, men vi som var syke, eller hadde syke hester fikk være hjemme :) egentlig veldig koselig, endelig taco, og spa kveld på tirsdag :D
  Var også på et stevne på søndag, super hest på oppvarming og på de 4 første hindrene, så kom kombinasjonen, og hesten og mitt hode sa stopp.....

 • 2 oktober

  2 oktober - vært på rollerblades tur med Kari, Alida og Øyvind :)
  Tidligere i dag skulle Kari ha med matpakke i stallen, tok med litt feil, så i tillegg til rundstykkene ble også smirnoff flasken med! ( før noen reagerer, ble ikke drukket noe)
  Har vært og hoppet i terrenget med Larizma i dag, kjempegøy! Kommer bilder senere :)
  (beklager dårlig bildekvalitet)

 • Sommer

  1 oktober - 25 grader og sool, fortsatt sommer i Aalborg :D rulleskøyte tur med Alida (:
 • hits