Dinasyd - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tävlingshelg!

Endelig(!!) var det tid for stevne igjen. Denne gangen på fine Medina! :) Det ble to filleriv i 110, men hun var fin å ri, så jeg er fornøyd :)

Filmen er fra stevnet i dag, litt dårlig kvalitet, men det får gå

video:video

 • Puha!

  Hadde en helt super helg hjemme, längtar redan hem igen!

  ... Også veldig bra og komme tilbake til de store med 4 bein, som for em gangs skyld var glad for å se meg! :P

  Min nye bestevenn, traktoren! Det eneste vi kjørte på i køpet av en time var en dør! "Stolt"

  Er for tiden lange dager med mye lesing og sene kvelder.. I helgen skal jeg på stevne med Medina, og gleder meg som en unge til å komme ut igjen! :D

  Ciao!

 • Hjem, kjære hjem!

  Nå er det en hest igjen å ri, og en stalltjänst- så skal jeg hjem til lille Norge i ett par dager! Gleder meg!

 • Leiligheten

  Her kommer endelig bildene fra leiligheten.. Jeg er elendig på å sette sammen bilder, så det her ble litt rotete, men bilder ble det ihvertfall! :)

  Stua
  Gangen


  Bad

  Soverum

  Kjøkken • Torsdag :)

  Vakker, vakker høst! Helt til det begynte å regne...

  Har hatt en bra, men veldig kald dag! Vært på rakbanan med Medina, lang galoppbane hvor hestene kan få strekke ut... Herlig for Medina, men jeg tror ikke jeg kan gå i morgen tidlig!

  Hadde en herlig morgen med å slippe ut Calanto og Arne, selv om vi brukte 30 min på å komme oss ut i hagen.. Super kosete Calanto, som lå å sov da jeg kom i stallen :)

 • Goodnight!

 • Sooool!

  Det er Onsdag, det er strålende sol, og det er 2 dager igjen till helg! Onsdag betyr også banhoppning på skolen, og jeg gleder meg som en unge til å ri fine Medina i dag! Hun begynner å bli sterkere i kroppen, så merker stor forkjell fra uke til uke nå, det er motivasjon det!

   

   

  Bilder fra forrige ukes tärreng og banträninger   

  Selv må jeg prøve å bli sterkere i min egen sits, tenkte yoga, men alle tips mottas med takk!

   

  Ciao!

   

 • God morgon!

  Fra oss på Strømsholm!

  Noen tar livet litt lugnare enn andre!

  Active Stable hest som nyter livet :)

 • Jeg trenger ferie!

  Livet er hardt, drømmer meg bort til lange hvite strender, palmer og kalde drinker....

   

  Det med å si till meg selv 10 ganger på en uke, att denne uken, da, skal jeg blogge. Både jeg og bloggen vet at det ikke kommer til å hende, for enten har jeg ikke tid, eller så sovner jeg i det jeg setter meg ned med dataen.

     Her er man i stallet fra 7 på morgenen, till sent på ettermiddag/kvelden, og har man noe ledig tid, da prøver man å lese, se på kjente ryttere ri, eller så gjør man ett forsøk på å lage noe mat som ikke kommer fra en en firkantet boks i frysedisken på Ica..

      

  I tillegg till at det er mye å gjøre på skolen, så har min ¨"lille" firbente venn skadet seg igjen, så han skal hvile i nesten ett år. Problemet er bare att hvile for han- er nesten mer jobb for meg, men vinnvinn situasjon for Calanto, som for tiden går ute å spiser gress, blir tatt inn på ettermiddagen, hvor han får varm grøt og massage!

   

  Skolen derimot, DEN er imponerende den! Med 7 rudehus, x-antall ridebaner utomhus, galoppbaner, terrengbaner++ er det alltid nok å se på å gjøre her! For ikke å snakke om slottet, men ett helt utrolig område rundt! Det er mye større enn Flyinge, og med mitt lokalsinne har jeg allerede gått meg bort flere ganger.

   

  For dette semesteret har jeg fått en utrolig fin spranghest, Medina (f 2003 e.Feliciano og Great Pleasure)

   

  Hun er en utrolig dyktig læremester, titter ikke på noe og hopper alt, MEN hun er grunnen till att jeg plutselig har fått mer magemuskler, og har konstant treningsverk i hele kroppen! Og jeg som ikke trodde en hest kunne bli tyngre å ri på bakken enn Calanto?
   

   

   

  Dagene ellers går i ett, på mine 4(5?) uker her nede har jeg faktisk klart å kjøre inn till Vesterås (som ligger 20 min unna) EN hel gang! Ganske stolt, med tanke på att jeg bodde 25 min fra Malmø i 1 år, og ikke var der en eneste gang?

   Tiden for første hjemreise er allerede satt, og jeg gleder meg som en unge til å reise hjem for en helg om ett par uker!

   

  Stortrives i leiligheten min, etter at mamma og pappa jobbet som helter i 2 døgn for å få den helt perfekt, såå fornøyd! Bor på ett lite sted, med gangavstand till 3 stoore matbutikker, skobutikk, systembolaget og 10 matseder(takeaway/restauranger). Deler denne lille byen med en haug med pensjonister, finlandssvensker og diverse andra innvandrere, så jeg sklir rett inn!
  Kakan (karin) har bodd her en mnd i påvente av sin egen leilighet, og har gjort ett nytteløst forsøk på å lære meg å lage mat.. Hun har på en annen side fått meg til å tenke økologisk, så nå er det rosa mnd med Ica og ekologisk mat!

  (Bilder fra leiligheten kommer senere)

   

   

  Nå skal jeg stille klokka på 05.30, krabbe opp i sengen og prøve å få noen timers søvn før det er på´n igjen med morgen stalltjänst i morgen tidlig!

   

  ... Skal man først leve som normale mennesker med en normal hverdag så har jeg det i bunn og grunn helt perfekt, som gjør akkuratt det jeg vil!

   

  Ciao!