Dinasyd -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Mandag

Ikke feil med lekser og nachos! :)

 • Puha, lang uke!

  Mange bilder igjen...
  Har nå skjønt hvor lange hestenner er, etter at den ene hesten trakk tannen! 7cm langt hull inn i munnen, syke greier!
  Vi har vært flinke jenter og gjort mye lekser denne uken, puh, kjedelig! Men med Pepsi Max og pepperkaker holder vi ut alt! I går var det tid for Twilight - breaking down... Var ute med Katharina og Yvonnne for middag først, kjempekoselig! Bestilte oss også strawberry drinker, hadde sikkert vært god, om ikke den var så sterk! Men med sukker og lime fungerte det til slutt!
  I dag var det tid for dressur ridning igjen, altfor slitsomt, men Izma var super! I kveld var det grilling, vi orket ikke stå ute, så steke pannen kom godt til nytte!

 • Kommer man ikke over hinderet lander man ihvertfall midt i det....

  video:lovely


  Er ikke alltid det går riktige vei!

 • trening for Mikko Piirala!

  video:larizma mikko training


 • Bildeeer!

  Orker ikke skrive så mye.. Har vært lange dager siden sist jeg var her, så blir bilder i stedet! vært myye med Izma i det siste, liker det!

   

  Har barbert hesten (Hun ville ikke se på meg på 2 dager etterpå!)  Tatt sol igjen, blir lenge til neste gang, lei av å være solbrent! (til mitt forsvar, solarium i Dk er sterke!)


  Ledd av skolen som har prøvd seg på riders fitness! Ikke prøv å si at hestejenter ikke trener!

  Larizma har lekt idiot etter at pelsen forsvant. Hun ser alltid etter en unnskyldning for å leke!  Har hatt to veldig rolige kvelder på rommet. Hatt date med facebook og skype, så vært suuper sosial! (ikke i det hele tatt, alle har vært ute...)

  Skulle lage omelett med Katharina.. Er det ikke noe som heter at man får bra sangstemme av brent mat?

   

  Har også vært på weekend kurs denne helgen for Mikko Piirala, kjempe morsomt! Lært masse nytt, og LArizma hoppet supert (ihvertfall det meste av tiden...) Mange forskjellige tekniske "baner", så Izma måtte faktisk bruke hodet, sammen med meg, for en gangs skyld..

   

  Har også funnet ut at jeg ikke liker halm. Første gang Larizma ble satt inn i boksen stoppet hun opp å bare så på meg.. Tydelig at ikke hun har vært med på det før!
  Og jeg er blitt veldig glad i å møkke i flis, etter å ha møkket ut i halm, aldri mer!

  Liker også diskusjonene rundt bordene til måltidene, alltid noe nytt!


  Katharina og Dorte :)

 • Dk igjen

  Da var Jeg tilbake i Dk.. Savner allerede hunder og hester hjemme :) Hatt en kjedelig tur tilbake, men mye trafikk, nesten tom ferge, og mat som ikke helt passet som mat! Men veldig koselig og komme tilbake til alle er på SPH da ;)
  Onsdag blir en lang dag, men endelig skal Teddy bjørnen barberes! Larizma har nesten mer pels en det Lilly hadde sist jeg så henne!

 • Borte bra men hjemme best!

  Torsdag ble det brått en tur hjem, så Kl 8 satt jeg på fergen over til Gøteborg :) Halv 2 på natten kom jeg hjem til 2 gale hunder, koselig hus med maange stearinlys lys og pepperkaker, kunne ikke vært bedre (:
  Fredagen gikk til å slappe av og å kjøre veldig fulle venner på byen..
  Vært ute på tur med mami i dag, og møtt en veldig morsom papegøye :D

 • Puuh

  Lange dager! Helgen startet med Halloween/midtvejsfest. Endte opp med å gå barbeint hjem fra byen med Kari, anbefales ikke i slutten av oktober! Christine (kua) fant seg også en random dansepartner på byen, må bare le av uttrykkene hans (han med lyseblå skjote, på bilde med kua).  Søndag var det klart for stevne igjen, selv om ikke resultatet ble bra kom vi oss gjennom den første banen. Mørkt og trangt ridehus med glatt bunn- aldri mer!

  Og til Pappa; jeg har vasket bilen! Både utvendig og innvendig! (Bare sånn at du vet den fortsatt lever) :)

   
 • hits