Dinasyd - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Gratulerer med dagen mamma'n min!

Den beste mammaen en jente kan ha har bursdag i dag!

Tuusen takk for att du alltid er der! Uansett om det er om jeg kjeder meg, har hesteproblemer (eller andre problemer) griner som en unge for noe, eller bare trenger noen å snakke med, så er du der, alltid! Du har alltid en løsning på problemene, uansett om det er å få meg til skifte tankegang eller hjelpe meg å banke en lærer!

GRATULERER SÅÅ MYE MED DAGEN MAMMA'N MIN!

Utrolig glad i deg!

Skal også hilse fra han på 4'bein som er veldig glad i deg(og all godisen du har med)

Klemmer fra Dina & Calanto

 • Hjemmelengsel eller julelengsel?

  Jeg hører på julemusikk, det er jul i hele byen jeg bor i, og selv har jeg satt opp julelys inne. Eneste som mangler nå er hele familien, som er 50 mil unna. Jeg pleier ikke ha mye hjemme lengsel, men jeg skulle gjort mye for å være hjemme i stedet for å sitte med eksamner ett sted langt inn i sverige nå. Førjulstiden er alltid så koselig!

     Den beste famiel som finnes!

     Heldigvis kommer Lil´sis ned om 1,5 uke, og jeg gleder meg! En ting er venner osv her, men jeg er med de samme menneskene mange timer på skolen hver eneste dag, så jeg gleder meg masse masse till å se lillesøster igjen, og å ha noen å prate norsk med! (Sorry Sverige!)

   

  Nå er det siste innspurt på seminarieuppsatsen, i tillegg till ett par andre hjemmeeksamner. 2 er allerede levert, den ene er Veldig godkjent, og den andre venter jeg forstatt på svar på.. Hoppblokket er snart over, og to nye skolehester venter på at jeg skal bli kjent med de. Trist att tiden med Medina er over, men mer om det senere..

  Men til mamma, pappa, besteforeldre og tanter- Jeg gleder meg masse til å feire jul med dere om bare noen uker!

   

   

  Ciao

 • Kveldsforingen med beste

  Hadde kveldsfôringen hos Calanto i går kveld, og rampedyret synes det var en god idé å bli med meg rundt! Herlige hesten!

 • Hoppexamen!

  Fra dagens examen med Medina!

  Superhesten! Litt vanskelig og få henne taggad i dag, så ble ett par bommer ned, men det har ingenting å si for examinationen :)

  video:video

 • Når Dina fryser, blir Calanto en vandrende haug med dekken....

  I dag har Anton fått på inne-parkasen, og er klar for de -7 gradene som er meldt i morgen! Ute parksen er også pakket frem, og er klar for bruk i morgen tidlig...

  Jeg derimot, går i hi till det er varmegrader igjen

  Hallstahammar har pyntet till jul i dag, så jeg fikk tidenes julestemning! Så i kveld har det vært gløgg og Idol med kakan :) #fredagsmys

  Ciao!

 • snø=motivasjonsdreper

  Dager som den her, da lurer man på hvorfor i alle dager man velger å jobbe ute i snø, regn og kulde.

  Men så ser man hester som på denne filmen, og vet at man kan stå gjennom minusgrader og snøstormer, bare for å kunne sammarbeide med disse fantastiske dyrene.

   

  Nå skal jeg ut i snøen igjen å ri to fantastike hester!

   

  Ciao!

 • Gjør du det du vil?

  Ville du stått opp vær morgon og gjort det samme som nå, om det ikke eksisterte penger?

  Jeg er ihvertfall sikker på det svaret! :D

 • Han gjør dagene så bra!

  Den hesten her, han lyser opp mørke november!

   


  Lekte med han ute i går, han kommer bort å biter, før han hopper unna som en galning

   

   

  video:img6582

  video:img6583


   


   

  Ciao fra meg og Calanto

   

   

 • Hvm skulle tro.....

  ... at man kan le såå mye på en helg!

      

  Jeg har hatt besøk av verdens beste mamma, og de beste tantene en jente kan ha! Ikke bare er det superkoselig å få besøk av de, men de er like gale hele gjengen! De har vært med i stallen, vært på mange timer med shopping, lekt rundt på ikea ( de overgår barna!) og hatt tidednes tur på city gross. Hvem skulle tro man kunne finne p så mye der!

  I tillegg til det kjørte de i gang med pyjamas party og mamma mia på kvelden- herlig! Jeg har vært utrolig dårlig på å ta bilder selv, så det blir en del av mamam sine snapchat bilder.

   
  City Gross - la oss si det sånn at barneavdelingen lå strødd rundt da vi var klare der...

  Med fullt bagasjerom klarte vi allikevel å få inn to spånballer og en sekk med mash (för till hesten). Mine stakkars tanter fikk sitte med det på fanget hele veien til stallen, belønningen var en super fornøyd hest som fikk ren boks og ny mat!

  Nye sko og ny grimme ble det også på denne søtingen i helgen, han er heldig som har min mamma som ser etter han! :)

  De har vært her 1(!!!) helg, og de hadde så full bil hjem at de nesten ikke fikk plass selv!

  Mamma og Mona ville finne en restaurang med bra mat og vin, og ble fulgt til restaurangen av en ordensvakt! Jeg og Mette holdt oss en god del meter bak, med tidenes latterkrampe!

  Flaks at vi fikk god mat, etter att vi sente inn første servering :O

   

   

  Jeg har uten tvil den beste familien!

  Nå savner jeg bare Pappa og Pilla, og gleder meg masse til julefeiringen hjemme i Norge!

   

  Ciao!

 • Calanto- stå opp!

  Pang start på dagen! Stalltjänst kl 7, før jeg hadde 5 min på meg till å kjøre å sette ut Calanto i hage, før jeg skulle ha lektion i företagsekonomi. Eneste problemet var at Calanto ikke hadde noen planer om å stå opp i dag, så jeg fikk skifte dekken på han mens han lå nede, lat hest! La oss bare si at jeg var ikke helt i tid till den lektionen....

  Nå har det vært foredrag hele formiddagen, og om noen timer starter kjøret med Volkswagen stevnet som går hele helgen. Jeg har forstatt noen skilt som skal opp, lister som skal sjekkes, og få funksjonerene på rett plass før kl 3, i tillegg vil Calanto gjerne ha boksen møkket og föret fixet før han kommer inn igjen i ettermiddag- puha!

  Heldig for meg elsker jeg det her kjøret! Supergøy da det skjer noe hele dagen, og att det skjer noe nytt. I tillegg er det utrolig lærerikt og styre sånn som vi gjør under stevnet i år. Bare det å lære hvordan man arrangerer store stevner, ta lederrollen og få nok folk til de ulike postene er kjempegøy, men også utrolig vanskelig å få alt til å gå opp. Så nå gjenstår det bare å se om arbeidet vi har gjort har vært grundig nok, og at alle 206 hester som kommer hit får en boks med navnet sitt på! :)

   

   

   


  Finnes ingen bedre enn han her!


   

  Ciao fra oss!

 • Lange dager på Hippologen!

  I dag blir det en veldig lang dag! Volkswagen tävlingarna starter jo på Torsdag, og i den sammenheng har jeg ansvaret for funktionärer og at alt fungerer rundt oppstallning, rytterservice og parkering. Så om noen tilfeldigvis er i sverige, rundt Stockholmsområdet, OG har lyst til å jobbe gratis med fantastiske mennesker, så ta kontakt! :D

  Så i dag, er det først vanlig skole frem til 17, og etter det er det 200 boxskilter som skal henges opp etter ett skjema i teltstallene som blir satt opp i morgen tidlig. Alt skal være bemannet av oss fra 6 på morgenen till 10 på kvelden, så det blir lange dager, men jeg liker det! :D Heldigvis har jeg fantastiske funktionärer, som alle er gira på å gjøre en toppen jobb, så jeg tror dette blir superbra!

   

  Stakkars Calanto, han må klare seg litt selv om dagen, heldigvis får han stå ute fra morgen til sen ettermiddag, så han har det ganske bra! Både han og jeg gleder oss veldig til neste uke, da vi får besøk av mamma og hennes to søstre, skal bli såå koselig! :D


  Den største stjerna!


   

  Når dette innlegget postes er vi i full gang med stalltjänst på Strömsholm! Så ha en super dag alle!

   

  Ciao!

   

   

   

 • Studiebesøk og svenske veier!

  Studiebesök med en veldig trøtt klasse i dag! Tror de fleste kjenner at de har litt for mye å gjøre om dagen, så å se ridlektion og ha omvisning på en ridskole sto ikke så høyt på lista over ønskemål..

  Veien hjem kom jeg på hvorfor jeg ikke alltid er så glad i veiarbeid i Sverige! Hvem er det egentlig som sperrer av typ alle veiene ut og inn av E18,samtidig, for å legge asfalt?! I tillegg var det den mest ukoselige veiarbeideren jeg noen gang har møtt som stoppa oss.. Utur for han, at det var en bil med 5 jenter som sier det de mener, han måtte snakke med! :D

  Var en veldig fin rideskole, med stort ridehus og veldig hyggelige mennesker! Stallen var også veldig fin, men jeg har aldri skjønt hva som er så bra med å ha hester oppstallet i spilter?

  Jeg vet at det ikke er lov å bygge nye stall med spiltboxer, men burde ikke da alle gamle spilter også vært byttet ut?

  God natt fra meg, og to av de mest fantastiske skolehestene jeg noen gang har møtt, Medina og Spitfire :)

  Ciao!

 • November!

  Hatt en herlig morgen med denne snuppa, Medina :) Nå skal straks Calanto få sitt stell, før vi skal avsted på studiebesøk for å se på en rideskole!

  Fin start på November med andre ord! I tillegg er det 10 grader varmt og sol, så ingen tegn på islald vinter enda, lykke!

 • Du hästtjej!

  God morgen kjære deg!
  Leste i går kveld ett veldig bra innlegg fra Västerbottens ridklubb, som passet veldig bra inn her...
  Du hästtjej! Vet du? Du är antagligen otroligt envis. Du har ett jäkla driv och inget, inget kan stoppa dig från att göra det du älskar. Troligtvis tål du smärta mer än de flesta och står ut i tystnad med sådant som andra skulle gå till doktorn för. Du är stark i både kropp och själ. Din mentala kapacitet når inga gränser. Din fysiska kapacitet är mer mental än rent fysisk. Fysisk styrka handlar om hur stark man tror att man är. Du hugger i och jobbar hårt trots att kroppen ibland säger emot. Du är fantastisk!
  Jag vill bara säga, ta hand om dig. Det finns gränser. Hästtjej är ett fenomen inom smärtsjukvård. Några av oss hamnar där och de säger "Jasså, du är en hästtjej. Oöm. Tuff. Ambitiös." Jodå. Det ska gudarna veta. Upp och hoppa! Jag är stolt över det. Jag är stolt över dig. Du modiga, galna tjej som får höra att du aldrig är hemma. Aldrig tillräcklig. Du har en passion och den kommer först. Hästarna. Friheten ropar. Frihet att vara bara du. Den lilla flickan som besteg berg och räddade flugor. Flickan som flyttade på hästar så stora att du inte nådde ens att borsta hela virveln. Du flätade och kämpade med knoppar. Du "vårdade" inte som många tror. Du växte som människa. Att ha kontroll. Att få vara kapabel. Att få vara hel.
  En en gång, ta hand om dig. Ta hand om varandra. Vi vet. Du med den dyra hopphästen. Du med din alldeles egna gamla travhäst. Vi vet att du gör allt för din häst. Gör du allt för dig själv?
  Ta hand om er! Kram!

  Det er ofte sånn att hesten får nye sko og klær, oftere enn hva vi gjør. Vi ringer veterinæren for den minste ting, men bruker flere mnd på å komme oss till legen selv. Vi hestemennesker, vi burde kansje blir flinkere til å stoppe opp litt, og tenke på oss selv.

  Så om du er ett hestemenneske (eller driver med noe helt annet), så sett av ett par timer til deg selv i dag, fordi du fortjener det!


                                                          

   

  Ciao

   

 • Good night

  Noe å tenke på for en hestejente en söndag kveld

 • Trøtt i tryne

  God morgen fra oss på Löten! Calanto har tatt sovmorgen, og nektet å stå opp!Nesten misunnelig på han :)