Dinasyd - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Trav og punkterte dekk!

Trodde aldri jeg skulle si dette; men trav er gøy! :D tirsdag kväll var vi på Jägersrö travbana og fikk omvisning overallt, i tillegg till å se alle løpene.. Etter løp 2 var vi 3 stk som fikk dele ut premier, så fikk en veldig leirete klem :)

Ziva og Gizmo trener seg selv på triks om dagen, og Anton lever livet på Flyinge :)

Den fantastiske bilen bestemte seg for å punktere i går, så da var det bare å pakke opp den nye jekken, og få av dekket... Utroolig nok var det 5 menn som gikk forbi, de så på, og gikk videre.. Hvor er det blitt av gentlemen?!

 • Lange dager, og masse hest :D

  Så var grand prix klassene vel overstått, Flyinge show gikk supert, Anton er kommet inn i nye rutiner på ny stall, og jeg gleder meg till neste gang jeg kan sove!

  Vgp og flyinge indoor var utrolig morsomt! Desverre har jeg tatt utrolig lite bilder, sto på banen det meste av tiden, med mobilforbud!

  De fleste dager var jeg på Flyinge rundt 7, og var hjemme 12-1 på kvällen, lite sövn, men absolutt verdt det :)

  Blodsukkeret mitt var kontrollert hver eneste gang(!!) jeg kom inn på skolen, så var en veldig mat/blodsukker/insulin fokusert uke. Ble mer kontrollert denne uken enn hva jeg ble da jeg var 7 år :p

  Uken etter var det aspirant uke på stalltjänst for min del, så ingen sovmorgon der heller, da jeg måtte være der till alle fodringer..

  Fredagen var det uppvisning av hestene vi har, så vi vasket, flettet og plugget på stamtavler og foder behov, gikk heldigvis bra :) søndag flyttet Anton till Flyinge, og har stått der i over en uke nå- han stortrives! :D

  På Flyinge har vi tilgang på skrittmaskin, så Anton får endelig beveget seg mer! Beinet er blitt mye bedre, og vi traver nå 15 min om dagen.. I tilegg tåler han foderet her veldig bra, så jeg er lykkelig over att jeg endelig slipper å hente mer høy :D

  Søndag denne helgen skulle jeg og Kristine prøve å finne julestemning i Lund med julegave shopping... Koselig med ljus overalt, men i pøsende regnvær og kald vind ble det en kort tur...

  Pusene har det bra! De har allerede ødelagt en adventsstake og dratt ned alt av julepynt.. Så nå er de chippet og vaksinert, og klare for å dra til Fredrikstad for å klatre i mamma sitt juletre 20 december :))